Ανανέωσε και ο άτυχος της περσινής σεζόν Αρκάδιος Δημητριάδης

Ένας από τους άτυχους παίκτες του Θησέα την περασμένη σεζόν, ο Αρκάδιος Δημητριάδης, ο οποίος είχε υποστεί ρήξη χιαστών τον Φεβρουάριο σε προπόνηση της ομάδας στο Βασδέκειο, ανανέωσε με την ομάδα της Αγριάς.

O πλάγιος μπακ χαφ, που χρησιμοποιήθηκε αρκετές φορές ως εξτρέμ, πρόλαβε, εφόσον ήταν βασικός, μέχρι να τραυματιστεί,  να καταγράψει 17 συμμετοχές στο περσινό πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η πλήρης επιστροφή του, αφού βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης μετά το χειρουργείο που έκανε, πιθανολογείται ότι θα γίνει τέλος Οκτωβρίου.

Η νέα διοίκηση του Θησέα υπό την προεδρία του Νίκου Αραμπατζή προσπαθεί να ανανεώσει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες από το περσινό ρόστερ, σύμφωνα και με την επιθυμία του Λάκη Μπακάλη, κι έτσι μέχρι στιγμής έχουν συμφωνήσει για την παραμονή τους συνολικά 14 ποδοσφαιριστές, δηλαδή οι Οικονόμου, Κοτζαθανάσης, Κεφαλάς, Ζάχος, Φραγκογιάννης, Δίντσης, Βλάχος, Βαν ντε Γουΐχε, Χατζησταμάτης, Διαμαντόπουλος, Νιαώτης, Γαρυφάλλου, Παναγιώτου και Δημητριάδης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.