Ανανέωσε ο Ευθυμιάδης στον Ολυμπιακό Βόλου

Τον χορό των ανανεώσεων στον Ολυμπιακό Βόλου ξεκίνησε ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης, σύμφωνα με δημοσίευμα του liganews. Ο πρώτος παίκτης που συμφώνησε λοιπόν με τους «ερυθρόλευκους», για να παραμείνει είναι ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος ικανοποίησε με τις εμφανίσεις του φέτος, αφού μέτρησε 28 συμμετοχές και τρία γκολ.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα κι άλλων επαφών της βολιώτικης ομάδας με ποδοσφαιριστές, προκειμένου να μείνει ένας κορμός, όπως άλλωστε είναι και ο διακηρυγμένος στόχος, αφού 8-10 παίκτες λέει ο σχεδιασμός ότι θα είναι και για δεύτερη χρονιά μέλη των ερυθρολεύκων.

Σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις, ο Στάθης Ρόκας θεωρείται κλεισμένος, δείγμα ότι η ομάδα προχωρά γενικότερα τον σχεδιασμό της, παρά το γεγονός ότι κάποια πράγματα δεν έχουν ξεκαθαριστεί απόλυτα στο διοικητικό κομμάτι, κάτι που επιβεβαιώνουν και σενάρια, όχι βεβαίως και τόσο πειστικά, περί εμπλοκής του Παναγιώτη Μποτσιβάλη στον Πιερικό.

Από κει και πέρα χθες Τρίτη αναμενόταν στον Βόλο ο νέος τεχνικός διευθυντής, ο οποίος σε συνεργασία με τον νέο προπονητή θα αποφασίσουν πού θα κινηθεί η ομάδα για την ενίσχυσή της. Ακόμη, οι πληροφορίες λένε ότι ο Κώστας Μπράτσος, παρά την προσφορά του και την καλή εικόνα που άφησε, ειδικά στα τελευταία ματς και κυρίως στο ντέρμπι με τη Νίκη, θα αποτελέσει παρελθόν και τη θέση του θα πάρει παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Β., που ακούγεται έντονα ότι θα είναι ο Θωμάς Μακρής.

Εν τω μεταξύ όλα τακτοποιημένα θέλουν να είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου στη Γ.Σ. του συλλόγου με θέμα το ποδοσφαιρικό τμήμα, επιδιώκοντας να δώσουν όραμα στον κόσμο της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς, στην οποία δε θα υπάρχει το περιθώριο για αποτυχία, κι έτσι η πρόταση που θα παρουσιαστεί πρέπει να δίνει τα εχέγγυα για αλλαγή κατηγορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πιθανότερη ημερομηνία της Γ.Σ. είναι η 3η Ιουλίου, ώστε να έχει τακτοποιηθεί και η τελευταία λεπτομέρεια γύρω από τον σχεδιασμό της νέας μέρας για τους ερυθρόλευκους.

Τέλος, το Πανθεσσαλικό όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει την έδρα του Ολυμπιακού και τη νέα χρονιά, ενώ σκοπός είναι να δηλωθεί ως δεύτερη έδρα όχι το στάδιο του Αλμυρού, αλλά το ΕΑΚ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.