Ανανεώσεις για τέσσερις στον ΓΣ Αλμυρού

Παραμένουν Γώγουλας, Βαλαμούτης, Κοντοστάθης και Μαμούρας

Μετά την ανανέωση της συμφωνίας με τον προπονητή, Παναγιώτη Νάνη, ήρθε η σειρά των παικτών να επεκτείνουν την παρουσία τους και την επόμενη αγωνιστική περίοδο με την ομάδα του ΓΣ Αλμυρού. Μάλιστα, η αρχή έγινε με τέσσερις παίκτες που προέρχονται από την περιοχή…!

Στο πλαίσιο αυτό, η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΓΣ Αλμυρού ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 με τους Αλμυριώτες Θανάση Γώγουλα, Ηλία Βαλαμούτη, Βαγγέλη Κοντοστάθη και Θοδωρή Μαμούρα.

Με τίτλο μάλιστα «Ο ΓΣ Αλμυρού είναι το σπίτι τους», στην ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή σημειώνει τα εξής: «Πιστοί στο πλάνο μας και στο όραμά μας για μια ομάδα η οποία θα βασίζεται σε γηγενείς παίχτες και πάντα σε απόλυτη συνεννόηση με τον προπονητή ο οποίος ταυτίζεται απόλυτα με την φιλοσοφία της Διοικούσας Επιτροπής ξεκινάμε το χτίσιμο της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στην Γ’ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία.

Οι συστάσεις και τα λόγια είναι περιττά καθώς ο χαρακτήρας, το ήθος, η μαχητικότητα και η αγάπη για το μπάσκετ αλλά και για τον ιστορικό μας σύλλογο από τους συγκεκριμένους παίχτες είναι πλέον γνωστά σε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Αλμυρού.

Προχωράμε λοιπόν μαζί με τον Θανάση, τον Ηλία, τον Βαγγέλη και τον Θοδωρή οι οποίοι δείχνουν τον δρόμο και γίνονται λαμπρό παράδειγμα και για τους νεότερους αθλητές του Συλλόγου.

Η Δ.Ε εύχεται στον Θανάση, στον Ηλία, στον Βαγγέλη και στον Θοδωρή υγεία και πολλές επιτυχίες με την κυανόλευκη φανέλα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.