Ανανεώσεις και προσθήκες στον ΓΣ Αλμυρού

Φωτογραφία αρχείου

Στην επισημοποίηση της παραμονής του Βαλάντη Κόκκα προχώρησε με σχετική ανακοίνωση η διοίκηση του ΓΣ Αλμυρού, με τον ποδοσφαιριστή να παραμένει για 4η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο στο δυναμικό της ομάδας.

«Η Διοίκηση του ΓΣΑλμυρού ανακοινώνει την συνέχεια της συνεργασίας μας με τον έτερο αρχηγό της ομάδος μας Βαλάντη Κόκκα. Ο 28χρονος στόπερ θα συνεχίσει για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδας μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδος μας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος του ΓΣ Αλμυρού, Δήμος Περπερίδης σε συνέντευξη Τύπου της διοίκησης, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του «Magnesiasports», ανακοινώνοντας την προσθήκη στο δυναμικό της ομάδας των Νίκου Φλίγκου, τερματοφύλακα που αγωνίστηκε την τελευταία χρονιά στον Σαρακηνό και στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, αλλά και την επιστροφή στην ομάδα του Παναγιώτη Κοντοβά. Στις προσθήκες που ανακοινώθηκαν είναι επίσης αυτή του Σωτήρη Τσάτσου, στον οποίο είχε αναφερθεί ήδη το «Magnesiasports» επίσης, αλλά και του Βασίλη Καραλούλη, που ολοκλήρωσε την αγωνιστική χρονιά ως παίκτης του Οικονόμου Τσαριτσάνης, και με τον οποίο  υπάρχει προφορική συμφωνία.

Από την άλλη, ο πρόεδρος του ΓΣ Αλμυρού, φέρεται να στάθηκε στην προσπάθεια που χρειάζεται να γίνει και από την πλευρά του κόσμου, τονίζοντας ότι θα πρέπει να δείξει όλη τη δυνατή στήριξη στους παίκτες και στην ομάδα, για να ανέβει αναλόγως και ο πήχης των προσδοκιών για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.