Aνανεώσεις και τεχνικός διευθυντής στην Ανάληψη

Υλοποιώντας ήδη τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίδο και τη συμμετοχή στην Α1 ΕΣΚΑΘ, η διοίκηση της Ανάληψης Βόλου ανακοίνωσε την παραμονή εννέα παικτών στο δυναμικό της ομάδας αλλά και την τοποθέτηση του Φίλιππου Μαρδέλη στη θέση του τεχνικού διευθυντή!

Συγκεκριμένα, στην ομάδα παραμένουν οι Κ. Αλεξίου, Ε. Ευαγγελινός, Δ. Καζεπίδης, Γ. Μπαρώτας, Θ. Κοντογιάννης, Κ. Μπακίρης, Α. Βούλγαρης, Α. Βουγιούκας, και Χ. Παπαγεωργίου. «Τους ευχαριστούμε για την περσινή αήττητη σεζόν και την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Τους ευχόμαστε υγεία και δύναμη στην χρονιά που ακολουθεί. Είμαστε σίγουροι οτι θα μας κάνετε και πάλι υπερήφανους» αναφέρει στην τοποθέτησή της η διοίκηση.

Όσον αφορά την απόδοση του ρόλου του τεχνικού διευθυντή στον Φίλιππο Μαρδέλη; «Ο Φίλιππος αποτέλεσε παίκτη της ομάδας μας τόσο στο παρελθόν, όσο και την περσινή επιτυχημένη χρονιά, που οδήγησε την Ανάληψη στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Πλέον θα βοηθήσει από νέο πόστο και αναβαθμισμένο ρόλο με την εμπειρία του και με την ποιότητα του χαρακτήρα του.Του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στα αναβαθμισμένα καθήκοντά του» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.