Ανασύνταξη δυνάμεων στον ΟΥΚ Βόλου

Μετά την επιστροφή στην Α2 Εθνική

Οι ευκαιρίες για ν α εξασφαλίσει την παραμονή στην Α1 Εθνική ήταν αρκετές φέτος για την ομάδα πόλο Ανδρών του ΟΥΚ Βόλου, ωστόσο καμία δεν ήταν αρκετή για να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος. Ωστόσο οι διοικούντες του ΟΥΚ δεν το βάζουν κάτω και ήδη έχουν αρχίσει και σκέφτονται την επόμενη χρονιά.

Σίγουρα οι αλλαγές θα είναι σημαντικές, με την έννοια ότι θα αποχωρήσουν σίγουρα οι δύο ξένοι, με τον Αυστραλό Χάλαμ και τον Αμερικανό Αράγια πιθανότατα ν’ αναζητούν ήδη τους επόμενους σταθμούς της καριέρας τους. Από την άλλη θα γίνουν και οι απαραίτητες συζητήσεις για το τεχνικό επιτελείο αλλά και για το δυναμικό, καθώς υπάρχουν διαθέσιμοι παίκτες προκειμένου η ομάδα να κάνει μία καλή πορεία στην Α2.

Σε κάθε περίπτωση ο υποβιβασμός δεν είναι αναίμακτος, καθώς η παρουσία στην Α1 Εθνική έχει και τα κέρδη της, ειδικά από την απόδοση του ποσοστού επί του στοιχήματος που δικαιούνται οι ομάδες. Ωστόσο η διοίκηση θα δει τη συνέχεια με τα δεδομένα που υπάρχουν και θα κάνει τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.