Αναθάρρησε ο Χρήστος Βολικάκης-Τα μηνύματά του στα social media

Ολοκληρωτικά απογοητευμένος ήταν ο Βολιώτης πρωταθλητής ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης, μετά την εμφάνισή του στο Όμνιουμ των Ολυμπιακών Αγώνων, δηλώνοντας μάλιστα ότι σκέφτεται ακόμη και την αποχώρηση από το άθλημα… Ωστόσο τα μηνύματα που έλαβε στη συνέχεια τον έκαναν κάπως να ηρεμήσει και ν’ αναθαρρήσει…

«Συγνώμη που απογοήτευσα όσους με στηρίξανε και όσους με αγαπάνε, συγνώμη που δεν έδωσα λίγη χαρά σε όσους παρακολούθησαν τον αγώνα μου» ανέφερε με δημοσίευσή του στα social media ο Χρήστος Βολικάκης μετά τον αγώνα, ωστόσο στη συνέχεια ο κόσμος έδειξε για μία ακόμη φορά ότι τον εμπιστεύεται, τονίζοντάς του σε εκατοντάδες σχόλια κάτω από την ανάρτηση ότι δεν απογοήτευσε κανέναν και ότι πρέπει να σηκώσει τον κεφάλι ψηλά!

Έτσι, ήρθε και το αισιόδοξο μήνυμα στη συνέχεια! «Δεν έχω λόγια, η αγάπη σας με έχει συγκινήσει, τα μηνύματα σας, οι αναρτήσεις, τα τηλεφωνήματα, όλα αυτά που μου  στέλνετε! Ειλικρινά δεν έχω λόγια! Σας υπόσχομαι πως μπορεί να έπεσα αλλά με την αγάπη σας θα κάνω τα πάντα για να σηκωθώ. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου!» ανέφερε ο Βολιώτης πρωταθλητής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.