Αναβάλλεται το Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ

Την αναβολή του προγραμματισμένου για αύριο (8/01) πρώτου αγώνα των «16» του κυπέλλου ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΚ αποφάσισε η Πολιτεία για λόγους ασφαλείας.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μετά την εισήγηση της Ελληνικής Αστυνομίας, αποφάσισε να μην επιτρέψει τη διεξαγωγή του αγώνα, καθώς την ίδια μέρα και ώρα (στις 15.00) ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Καλαμάτα. Υπό τον φόβο συνάντησης οπαδών των δύο ομάδων και το ενδεχόμενο επεισοδίων, πάρθηκε απόφαση να μην διεξαχθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η εξέλιξη αυτή μόνο αρνητική δεν είναι για την ΑΕΚ, καθώς θα υπάρχουν περισσότερες μέρες για την καλύτερη προετοιμασία ενόψει του κυριακάτικου (12/01, 19:30) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Παράλληλα, θα καταφέρει να είναι απόλυτα έτοιμος ο Νέλσον Ολιβέιρα που προέρχεται από τραυματισμό, ενώ δεν θα επηρεάσει τελικά την ομάδα κι ένας μικροτραυματισμός του Όγκνιεν Βράνιες.

Στον Αστέρα ήταν επίσης ενήμεροι για τις εξελίξεις και από την πλευρά τους δεν έκαναν κάποιο σχόλιο, θεωρώντας ότι δεν τους επηρεάζει η αναβολή της αναμέτρησης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.