Αναβολή για το Προμηθέας-Παναθηναϊκός, έπεφτε πάνω στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!

Η αναμέτρηση Προμηθέας-Παναθηναϊκός για την Basket League, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 6/11 και έπεφτε πάνω στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, θα γίνει 2/1.

Η αναμέτρηση είχε προγραμματιστεί για τις 19:15 στις 6/11 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basket League, αλλά μεταφέρθηκε για το νέο έτος (2/1). Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο ματς είχε σχεδόν ίδια ώρα έναρξης με το ποδοσφαιρικό ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

* Ο προγραμματισμένος για την Κυριακή 6 Νοεμβρίου αγώνας μεταξύ των ομάδων Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός αναβάλλεται. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής είναι η Δευτέρα 2/1/2023 με ώρα έναρξης τις 19:15 και τηλεοπτική μετάδοση live από την ΕΡΤ3.

* Η συνάντηση Περιστέρι bwin – Καρδίτσα θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Γ. «Ανδρέας Παπανδρέου» την Κυριακή 6/11 με ώρα έναρξης τις 19:15 (αντί για τις 17:00) και θα μεταδοθεί live τηλεοτπικά από την ΕΡΤ3.

* Ο αγώνας Άρης – Απόλλων Πατρών θα πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο το Σάββατο 5 Νοεμβρίου με ώρα έναρξης τις 16:00 (αντί για τις 15:45) και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.