Αναβολή στο όνειρο για τον Αντετοκούνμπο, στον τελικό οι Ράπτορς

O Καουάι Λέοναρντ τα κατάφερε κι έστειλε τους Ράπτορς για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους τελικούς του ΝΒΑ, αφού εκμεταλλεύτηκαν το «μπρέικ» στο Μιλγουόκι και «καθάρισαν» τη σειρά των τελικών Ανατολής στο Game 6 με 100-94.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ό,τι μπορούσε με 21 πόντους, 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 μπλοκ, αλλά η εμφάνισή του δεν ήταν αρκετή για να στείλει τη σειρά σε έβδομο παιχνίδι κι έτσι το όνειρό του να στεφθεί πρωταθλητής στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου παίρνει αναβολή.

Η ομάδα του Τορόντο, που ζει μέρες δόξας χάρη σε αυτή την ανταλλαγή του καλοκαιριού με τους Σπερς, που τους έφερε το μεγάλο Λέοναρντ και έστειλε στο Σαν Αντόνιο τον ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν, βρέθηκε πίσω ακόμη και με διαφορά 15 πόντων.

Ωστόσο, ο έμπειρος άσος, έδωσε το σύνθημα στο τέλος της τρίτης περιόδου σε ένα σερί 10-0, που άλλαξε την ψυχολογία, με τους συμπαίκτες του να ολοκληρώνουν την ανατροπή, για να ξαναπάρει εκείνος τη σκυτάλη και να «καθαρίσει» στο φινάλε.

Ετσι λοιπόν, οι Ράπτορς πήραν την πρόκριση με μεγαλειώδη τρόπο και θα βρουν μπροστά τους, ως τελευταίο «εμπόδιο» για το δαχτυλίδι, τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.