Αναζητά την πρόκριση η Αγχίαλος στον τελικό κυπέλλου ΕΠΣΘ

Ο 2ος ημιτελικός του κυπέλλου ΕΠΣΘ πραγματοποιείται αύριο Σάββατο, με την ομάδα της Αγχιάλου να υποδέχεται τον Ρήγα Φεραίο, και με τα δύο σύνολα να διεκδικούν το θετικό αποτέλεσμα που θα δώσει την πρόκριση στον τελικό όπου περιμένει ήδη ο Θησέας Αγριάς.

Ο προπονητής της Αγχιάλου, Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο παίκτες και συγκεκριμένα τους Στεργιόπουλου λόγω τραυματισμού  αλλά και τον Τσάκαλο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Την ίδια στιγμή ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της Αγχιάλου να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών του, με τον σύλλογο να δίνει το «παρών» για πρώτη φορά στα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΘ και να θέλει να συνεχίσει την πορεία του μέχρι τον τελικό, όπου εκεί όλα μπορούν να συμβούν…

Χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος επισημαίνει: «Αύριο άπαντες στο σύλλογο έχουμε ραντεβού με την ιστορία του. Οι παίκτες μας έχουν οδηγήσει την ομάδα μας για πρώτη φορά στα ημιτελικά του θεσμού. Το ξέρω ότι είναι έτοιμοι να κάνουν το τελικό βήμα γράφοντας «χρυσή» σελίδα στην ιστορία της Αγχιάλου, οδηγώντας την ομάδα στον τελικό κυπέλλου. Απέναντι μας ξέρουμε ότι έχουμε έναν ιστορικό σύλλογο, τρέφουμε σεβασμό, αλλά σεβόμαστε και τα δικά μας όνειρα και θα κάνουμε τα πάντα αύριο για να πάρουμε τη πρόκριση. Καλούμε όλο τον τοπικό κόσμο της Αγχιάλου να έρθουν να στηρίξουν τους παίκτες στη προσπάθεια που θα καταβάλουν αύριο να κρατήσουν τη πρόκριση στο σπίτι μας».

Ο προπονητής της Αγχιάλου, Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.