Αναζητά υπομονή ο Ολυμπιακός Βόλου…

Προετοιμασίες για κάθε ενδεχόμενο

Μετά από τις τόσες καθυστερήσεις, ο Ολυμπιακός Βόλου ήλπιζε ότι τουλάχιστον στα μέσα Νοεμβρίου θα έμπαινε στο γήπεδο για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, ωστόσο ο κορωνοϊός ήρθε και πάλι να ανατρέψει τα σχέδια…

Η ένταξη του Νομού Μαγνησίας στο επίπεδο Β’ αυξημένου κινδύνου αναστέλλει και τις προπονήσεις, ενώ δεν προβλέπεται έναρξη των πρωταθλημάτων με βάση τη σχετική ΚΥΑ, εκτός και αν οι πιέσεις που ήδη ασκούνται αλλάξουν κάτι. Πάντως προπόνηση δεν έγινε σήμερα , με τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν μήπως και αλλάξει κάτι αύριο και μπορέσουν τουλάχιστον να βρεθούν στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου.

Σε αντίθετη περίπτωση θα αναζητήσουν νέα αποθέματα υπομονής και οι παίκτες, για όσο διαρκεί η απαγόρευση θα ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και συντήρησης. Από την άλλη, οι υπεύθυνοι της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου προσπαθούν να κάνουν έναν σχετικό προγραμματισμό και διερευνούν το ενδεχόμενο να δοθεί φιλικό παιχνίδι το Σαββατοκύριακο, αν αλλάξουν τα δεδομένα και επιτραπεί κάτι τέτοιο, έχοντας σε αναμονή και τον Αστέρα Βλαχιώτη για αντίπαλο. Σε περίπτωση που υπάρξει η δυνατότητα, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην έδρα του Αστέρα, ομάδα που προπονεί ως γνωστόν ο Γιώργος Βαζάκας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.