Ανδρωνάς: Δεν έχουμε φτάσει ακόμη στο 100%, κρύβει παγίδες το ματς με τη Σκιάθο

Ο Μιχάλης Ανδρωνάς

Η Δήμητρα Ευξεινούπολης βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ και φιλοξενείται την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι από τη Σκιάθο για την 17η αγωνιστική, ένα παιχνίδι που είναι δύσκολο και αγωνιστικά, αλλά και από την άποψη του ταξιδιού, καθώς η αποστολή θα συγκεντρωθεί λίγο μετά τις 6 τα ξημερώματα στο γήπεδο της ομάδας για αναχώρηση για το λιμάνι του Βόλου.

Οι «πράσινοι» δεν ξεκίνησαν καλά το πρωτάθλημα στις πέντε πρώτες αγωνιστικές λόγω και των τραυματισμών και έχασαν 8 βαθμούς μετά την ισοπαλία με την Α.Ε. 2002 στην πρεμιέρα και τις ήττες από Πρωτεσίλαο και Τοξότη στη συνέχεια. Ωστόσο στα επόμενα 11 παιχνίδια οι μόνες απώλειες ήταν στα ντέρμπι με Σαρακηνό (0-0 εντός έδρας) και Ρήγα Φεραίο (2-2 στο Βελεστίνο),  με συνέπεια η ομάδα να βρίσκεται μέσα στο κόλπο της  διεκδίκησης της πρώτης θέσης αφενός και αφετέρου της εισόδου στα πλέι οφ, όπου θα κριθούν τα πάντα.

Ο προπονητής Μιχάλης Ανδρωνάς μίλησε στο magnesiasports για την αναμέτρηση της Κυριακής με τη Σκιάθο, τονίζοντας ότι τον απασχολεί από τη μία το ταξίδι και από την άλλη πώς θα παρουσιαστεί η γηπεδούχος ομάδα λόγω της αλλαγής στην τεχνική ηγεσία.  Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα το παιχνίδι κρύβει παγίδες, καθώς χρειάζεται να κάνουμε ένα πολύ πρωινό ταξίδι, για το οποίο θα χρειαστεί να μαζευτούμε στο γήπεδό μας λίγο μετά τις έξι, και το θέμα είναι αυτό να μην επηρεάσει την ομάδα.

Επίσης με την αλλαγή προπονητή στη Σκιάθο δεν ξέρουμε πώς θα παρουσιαστεί η αντίπαλος μας. Και μην ξεχνάμε ότι η Σκιάθος νίκησε στο γήπεδο της τον Σαρακηνό, ενώ δείχνει ένα καλό πρόσωπο με τις ομάδες που είναι στις πρώτες θέσεις, έχοντας πάρει ισοπαλία από τον Αίαντα στη Σούρπη. Έχουμε δει ότι σε πολλά ματς με δυνατούς αντιπάλους και ειδικά στη Σκιάθο τους βάζει δύσκολα.

Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει, όπως στα τελευταία παιχνίδια, πιστεύω να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και έχουμε καταφέρει να καλύψουμε τη διαφορά από την κορυφή που είχε δημιουργηθεί από τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, τότε που είχαμε πολλές ελλείψεις.

Η ομάδα έχει μπει στο σωστό δρόμο και θεωρώ ότι μπορούμε να συνεχίσουμε  στον ίδιο ρυθμό και ακόμη καλύτερα,  γιατί οι δυνατότητες μας είναι ακόμη μεγαλύτερες και η Δήμητρα δεν έχει φτάσει ακόμη στο 100%. Κάποιοι παίκτες που επέστρεψαν από τραυματισμό έχουν βοηθήσει πολύ την ομάδα, καθώς δεν είχαν τον απαιτούμενο ρυθμό και αγώνα με αγώνα γίνονται καλύτεροι».

Όσο για τον στόχο της Δήμητρας:

«Ο αρχικός στόχος που θέσαμε από το καλοκαίρι ήταν ο πρωταθλητισμός. Μας χτύπησαν οι ατυχίες των τραυματισμών και κάποιοι μας είχαν θέσει νωρίς εκτός πλέι οφ.  Όμως εμείς μπορέσαμε και ανατρέψαμε την κατάσταση και ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Δε συζητάω την είσοδό μας στα πλέι οφ και πρωταρχικός στόχος είναι να μπούμε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή σ’ αυτά. Εκεί θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική».

Να σημειωθεί ότι απών για τη Δήμητρα Ευξεινούπολης θα είναι ο Νίκος Χονδρογιάννης, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του Μιχάλη Ανδρωνά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.