Ανδρωνάς στο «Magnesiasports»: «Δεν περιμέναμε ότι θα πάει τόσο πίσω η έναρξη»

Στο ίδιο μήκος κύματος με τους ομολόγους του στους πάγκους των ομάδων της Μαγνησίας κινήθηκε και ο προπονητής της Δήμητρας Ευξεινούπολης, Μιχάλης Ανδρωνάς, έχοντας ενημερωθεί για τη μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος για τις 11 Οκτωβρίου.

«Μας βγάζει εκτός προγράμματος η μετάθεση της έναρξης στις 11 Οκτωβρίου. Δεν περιμέναμε ότι θα πάει τόσο πίσω, ενώ ήταν να ξεκινήσουμε στις 20 Σεπτεμβρίου. Αναγκαστικά και αφού δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο θα πρέπει να προγραμματίσουμε κάποια φιλικά για να έχουμε αγωνιστικό ρυθμό» σημείωσε ο τεχνικός της «νεοφώτιστης» στην κατηγορία ομάδας.

Όσον αφορά τη σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσει τους αντιπάλους της η Δήμητρα, ο προπονητής της ομάδας της Ευξεινούπολης σημείωσε ότι: «Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες στην κατηγορία. Απλά στην αρχή παίζουμε με δύο από τα φαβορί κατά την άποψή μου για την πρωτιά στον όμιλο, τον ΑΟ Υπάτου και τον Φωκικό, που έχουν μεγάλα μπάτζετ και πρωταγωνιστικές βλέψεις. Οπότε ξεκινάμε δύσκολα και ακολουθεί και το ντέρμπι με τον Θησέα που θεωρώ ότι θα είναι ψηλά στη βαθμολογία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.