Ανδρωνάς στο «Magnesiasports»: Είμαστε μια οικογένεια στη Δήμητρα»

Ο Μιχάλης Ανδρωνάς
Πρώτος στόχος η παραμονή και έπεται συνέχεια για το σύνολο της Ευξεινούπολης

Ο Μιχάλης Ανδρώνας θα παραμείνει ο επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου της Δήμητρας Ευξεινούπολης και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο αυτή θα είναι διαφορετική για όλους, αφού η ομάδα καλείται να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η ανανέωση της παρουσίας του στη Δήμητρα Ευξεινούπολης ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη, ωστόσο ο ίδιος δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που του δείχνει, όπως τόνισε μιλώντας στο «Magnesiasports».

«Η αλήθεια είναι ότι χρειάστηκαν μόλις λίγα λεπτά για να τα βρούμε με τη διοίκηση της ομάδας. Υπήρχε ήδη ταύτιση απόψεων σε απόλυτο βαθμό και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπό μου για τέταρτη χρονιά και μου αναθέτει και πάλι το τιμόνι της ομάδας. Είχα καταθέσει ένα πλάνο στη διοίκηση για τη νέα χρονιά, συμφωνώντας με αυτό και θα δουλέψουμε με βάση τα όσα συμφωνήσαμε. Στόχος μας είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός των παικτών στην ομάδα και με κάποιους παίκτες νεαρής ηλικίας από την ευρύτερη περιοχή να μπορέσουμε να στήσουμε την ομάδα για τη νέα χρονιά σε ένα πρωτάθλημα σαφώς πιο ανταγωνιστικό» τόνισε αρχικά ο Μιχάλης Ανδρωνάς.

Όσον αφορά το τι θέλει να πετύχει η Δήμητρα Ευξεινούπολης τη νέα χρονιά; Σίγουρα αρχικά την παραμονή στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής, και έπεται συνέχεια όταν ξεκαθαρίσουν αρκετά θέματα που παραμένουν ανοιχτά σε επίπεδο διοργάνωσης. «Ακόμη δεν μπορούμε να βάλουμε στόχους, αν και για μία νεοφώτιστη ομάδα πρώτος στόχος είνα πάντα η επίτευξη της παραμονής στην κατηγορία. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα ακόμη για το πρωτάθλημα, δεν έχει βγει η προκήρυξη και δεν έχουν καταρτιστεί ακόμη οι όμιλοι. Όταν γίνει αυτό και με την έναρξη της προετοιμασίας μας θα οριοθετήσουμε και τους ακριβείς στόχους» ανέφερε ο τεχνικός της ομάδας, για να συμπληρώσει: «Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι η ομάδα αποπνέει υγεία, είμαστε μία οικογένεια όπως τα προηγούμενα χρόνια, και αυτό θα είναι ο οδηγός μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

Για τον σχηματισμό του ρόστερ, ο Μιχάλης Ανδρώνας θεωρεί ότι το 80% των παικτών θα παραμείνει στην ομάδα, για ν’ ακολουθήσουν οι μεταγραφικές προσθήκες. Στο στόχαστρο διοίκησης, προπονητή και συνεργατών του εξάλλου βρίσκονται ήδη κάποιοι μεταγραφικοί στόχοι, με τα χαρακτηριστικά της νεαρής ηλικίας, της όρεξης για ποδόσφαιρο αλλά και της γνώσης της κατηγορίας της Γ’ Εθνικής να είναι αυτά που τους προσδιορίζουν.

Βέβαια, τόσο για τη Δήμητρα Ευξεινούπολης όσο και για τις υπόλοιπες ομάδες είναι ότι οι μεταγραφές ουσιαστικά «ανοίγουν» στις 3 Αυγούστου, και μέχρι τότε δύσκολα κάποιος νέος ποδοσφαιριστής μπορεί να ενταχθεί στην προετοιμασία μιας ομάδας, αφού δεν θα έχει πάρει την ελευθέρας που απαιτείται, τουλάχιστον επισήμως. Αυτό πηγαίνει πίσω τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό, με τις ομάδες ν’ αντιδρούν μεν αλλά και να καλούνται να προσαρμοστούν σ’ αυτά τα δεδομένα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.