Ανδρωνάς στο «Magnesiasports»: «Ξεκινάμε και οδεύουμε προς το άγνωστο»

Στις επάλξεις και η Δήμητρα Ευξεινούπολης

Πριν ακόμη προκύψει η πρόταση της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ για επανέναρξη της Γ’ Εθνικής, η Δήμητρα Ευξεινούπολης είχε τονίσει ότι επιθυμεί την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, και με την πρώτη ευκαιρία οι παίκτες του Μιχάλη Ανδρωνά βρέθηκαν στο γήπεδο για προπόνηση.

«Ξεκινήσαμε σιγά σιγά με τα παιδιά που έχουν κάνει τα τεστ, και σύντομα θα έρθουν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές. Ουσιαστικά πρόκειται για την έναρξη μίας νέας μίνι προετοιμασίας. Ωστόσο αυτήν τη στιγμή οδεύουμε προς το άγνωστο και δεν ξέρουμε τι προγραμματισμό θα πρέπει να κάνουμε. Άλλο να παίξουμε επτά παιχνίδια και άλλο να χρειαστεί να συμμετέχουμε σε περισσότερα» είναι το σχόλιο του προπονητή της Δήμητρας Ευξεινούπολης στο «Μagnesiasports», περιμένοντας κι αυτός τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Όσον αφορά τους αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Μεντί βρίσκεται στην Ευξεινούπολη και είναι στη διάθεση του Μιχάλη Ανδρωνά, ενώ στο ακουστικό του αναμένει ο Σάβολι, για να κληθεί άμεσα για επιστροφή στις προπονήσεις από την ιδιαίτερη πατρίδα του, στην οποία βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Tην ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, η Δήμητρα Ευξεινούπολης θ’ αρχίσει να μετράει και επιστροφές, καθώς είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για την επαναφορά στο δυναμικό της του 23χρονου αμυντικού Χρήστου Σταματίου, γιο του προπονητή Κώστα Σταματίου, που έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην ομάδα, ενώ φέτος ξεκίνησε τη χρονιά στον Ρήγα Φεραίο. Από την άλλη, όλα δείχνουν ότι εφόσον δεν αρχίσει και το τοπικό πρωτάθλημα, ο έμπειρος Αλέκος Αραπίτσας θα ενισχύσει το σύνολο του Μιχάλη Ανδρωνά. Ωστόσο ο ξένος ποδοσφαιριστής για τον οποίο υπήρχε προσφάτως επαφή, φαίνεται ότι δεν θα συμφωνήσει τελικά με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.