Ανδρουτσόπουλος: “Εύχομαι να βγει κυπελλούχος στον αγωνιστικό χώρο”

Η Αγχίαλος κατάφερε να κάνει φέτος σπουδαία πράγματα με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη Β’ ΕΠΣΘ μετά την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων και την άνοδό της στην Α’ Τοπική, ενώ στο Κύπελλο πήρε μία ιστορική πρόκριση στον τελικό απέναντι στον Θησέα. Ωστόσο, η ΕΠΟ αποφάσισε ο Κυπελλούχος ν’ αναδειχθεί με κλήρωση, κάτι για το οποίο ρωτήθηκε από το Magnesiasports.gr ο προπονητής των Αγχιαλιτών, Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος, ο οποίος, παρότι εκφράζει τον σεβασμό του στις αποφάσεις των αρμοδίων, εντούτοις εύχεται να βρεθεί τρόπος, με τη διεξαγωγή του τελικού στο τέλος Αυγούστου ή στις αρχές Σεπτεμβρίου, ώστε να αναδειχθεί μέσα στο γήπεδο ο νικητής του θεσμού. Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Magnesiasports ο 46χρονος τεχνικός:

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις αποφάσεις που πήρε η ΕΠΟ, να αναδειχθεί με κλήρωση ο κυπελλούχος της εκάστοτε Ένωσης, προσωπική μου γνώμη  είναι ότι, επειδή πάντα αυτοί οι τελικοί ήταν μια γιορτή του ποδοσφαίρου για τους συλλόγους, θα μπορούσαν να διεξαχθούν τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτεμβρίου πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων των ομάδων.

Ο κάθε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής θέλει να βρεθεί σε έναν τέτοιο τελικό, πόσο μάλλον τα δικά μας παιδιά που φέτος έκαναν μια συγκλονιστική πορεία στο θεσμό, αφήνοντας έξω σπουδαίες ομάδες της παραπάνω κατηγορίας.

Πιστεύω λοιπόν ότι θα υπήρχε ένας τρόπος να διεξαχθούν οι τελικοί Κυπέλλου σε όλη την Ελλάδα, ανοίγοντας με τον καλύτερο τρόπο την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όπως και να έχει, σέβομαι τις αποφάσεις των υπευθύνων και εύχομαι πάνω απ’ όλα να είναι η τελευταία χρονιά που ένας τόσο σοβαρός λόγος έχει τέτοιο αντίκτυπο και πάνω στο ποδόσφαιρο που υπηρετούμε. Μακάρι η πρόταση μου να εισακουστεί και κυπελλούχος να αναδειχθεί στον αγωνιστικό χώρο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.