Ανδρουτσόπουλος: «Το χρέος μας απέναντι στην ιστορία του Θησέα»

Ο προπονητής του Θησέα, Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος, μίλησε στο magnesiasports για το αυριανό παιχνίδι με τη Φήκη στο Π. Μαγουλάς για το Κύπελλο Ελλάδος, τονίζοντας ότι απέναντι στην ιστορία της ομάδας άπαντες θα κάνουν το χρέος και θα προσπαθήσουν για την πρόκριση, προσθέτοντας ότι τα φαβορί φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Εμείς θα κάνουμε το χρέος μας απέναντι στην ιστορία της ομάδας. Θα παίξουμε για την πρόκριση βάσει και του DNA που υπάρχει στον σύλλογο, ώστε να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που έρθει να μας στηρίξει. Φτιάχνουμε μία καινούργια ομάδα ουσιαστικά και θέλουμε να υποστηρίξουμε το όνομα της σ’ αυτόν τον θεσμό και όπου μας βγάλει».

Για το αν η Φήκη που παίζει στη Γ’ Εθνική, είναι το φαβορί: «Ίσως κάποιοι τρίτοι πουν ότι η Φήκη ως ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας είναι φαβορί, αλλά όλα φαίνονται μέσα στο γήπεδο. Όταν ξεκινά ένα παιχνίδι, όλα πηγαίνουν στην άκρη και κάθε ομάδα δείχνει τι μπορεί να κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα σεβόμαστε τους αντιπάλους, αλλά κοιτάμε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς».

Το παιχνίδι με τη Φήκη είναι ξεχωριστό για τον Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο, που θα κοουτσάρει για πρώτη φορά στην προπονητική του καριέρα δική του ομάδα σε ματς με αντίπαλο εκτός Νομού Μαγνησίας, με τον 49χρονο τεχνικό να αναφέρει: «Σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο ματς και γι’ αυτόν τον λόγο, αλλά και γιατί είναι το πρώτο μου επίσημο παιχνίδι  στον Θησέα, έχοντας επιστρέψει ως προπονητής σε μία ομάδα που έπαιξα ποδόσφαιρο και γνώρισα πολύ ωραίες στιγμές. Γι’ αυτό θέλω να συνδυαστεί αυτό το ματς με μία επιτυχία και θα δώσουμε όλοι γι’ αυτό τον καλύτερό μας εαυτό».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.