Ανδρουτσόπουλος: “Ζούμε και αναπνέουμε για κάθε ματς”  

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΘ βρήκε την Αγχίαλο στη δεύτερη θέση με 22 βαθμούς και απολογισμό έξι νίκες 4 ισοπαλίες και μία ήττα και την ακολουθούν οι Μυρμηδόνες στο μείον ένα  αλλά και με ματς λιγότερο. Παράλληλα, οι Αγχιαλίτες πήραν μία ιστορική πρόκριση για τους 4 του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουν στην έδρα τους σε μονό αγώνα τον Ρήγα Φεραίο.

Ο προπονητής της Αγχιάλου Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος μίλησε στο magnesiasports για τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας του, που έχει θέσει ως ξεκάθαρο στόχο από την αρχή της χρονιάς την άνοδο, αλλά και για τη συνέχεια, με το πρώτο ματς του δεύτερου γύρου  να είναι απέναντι στον Άνθιμο Γαζή εντός έδρας το πρωί της Κυριακής (12/1).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου:

Για τον απολογισμό που κάνει μέχρι στιγμής και τη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου:

«Το κλείσιμο του πρώτου γύρου έφερε την ομάδα μας μέσα στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος.  Ένα πρωτάθλημα που έδειξε μέχρι τώρα ότι, αν εξαιρέσουμε την αδυναμία μιας ομάδας, όλες οι άλλες μπορούν να καταφέρουν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς από τις ομάδες που προπορεύονται.

Εμείς είχαμε σχετικά μια ισορροπημένη παρουσία ως ομάδα, αλλά για να πετύχουμε τον πρωταρχικό μας στόχο θα πρέπει ξεκινώντας όλοι από το μηδέν στον δεύτερο γύρο να βγούμε πρώτοι. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες ανεξαρτήτως βαθμολογικής θέσης, γιατί πολύ απλά βρισκόμαστε φέτος στην ίδια κατηγορία. Οπότε αρχής γενομένης από την Κυριακή πρέπει να επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα πολύ δυνατά. Εγώ ξέρω τις δυνατότητες των παικτών. Όταν είναι πλήρως σωματικά και πνευματικά προετοιμασμένοι, δύσκολα μπορεί να μας καταβάλει αντίπαλος.

Μην ξεχνάμε ότι οι παίκτες μας έχουν οδηγήσει την ομάδα στους 4 του κυπέλλου ΕΠΣΘ, μια πολύ μεγάλη διάκριση για την ιστορία  του συλλόγου. Όταν έρθει η στιγμή ξέρω ότι θα δώσουν τα πάντα να οδηγήσουν την ομάδα στον τελικό, σεβόμενοι πάντα ότι έχουμε αντίπαλο την πιο βαριά φανέλα ίσως του τοπικού πρωταθλήματος, αυτή του Ρήγα Φεραίου. Τα φώτα μας όμως πέφτουν στην Κυριακή και πουθενά αλλού. Ζούμε και αναπνέουμε για κάθε Κυριακή που έρχεται».

Για τις μεταγραφές:

«Όσον αφορά αυτό το κομμάτι, καταρχάς υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο υπάρχον ρόστερ, αλλά σίγουρα, όταν βρεθεί περίπτωση ποδοσφαιριστή που ταιριάζει στην ομάδα μας και θα την ανεβάσει σε ποιότητα, δε θα πούμε “όχι” στην απόκτησή του. Υγεία εύχομαι σε όλους για τη νέα χρονιά που ξεκίνησε και στο τέλος να εκπληρωθεί ο στόχος της ανόδου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.