Ανέλαβε τον Ηρακλή ο Νίκος Σπυριδάκης

Για πρώτη φορά σε πάγκο ανδρικής ομάδας της ΕΠΣΘ θα βρεθεί ο Νίκος Σπυριδάκης, που ανέλαβε τον Ηρακλή Βόλου. Ο γεννημένος τον Δεκέμβριο του 1964 προπονητής είχε ασχοληθεί μέχρι στιγμής με ακαδημίες, όπως στη Νίκη και την Αγία Παρασκευή, και ο Ηρακλής γίνεται η πρώτη ομάδα που θα καθοδηγήσει από το τοπικό μας ποδόσφαιρο.

Ως ποδοσφαιριστής ήταν ένας δυναμικός στόπερ, που έγινε γνωστός με τη φανέλα της Νίκης, με την οποία έπαιξε μέχρι τη Β’ Εθνική. Επίσης αγωνίστηκε στον Ηρακλή Βόλου, στη Σκόπελο και στον Αστέρα Ριζομύλου.

Για τον Ηρακλή είναι μεγάλη υπόθεση ότι θα παραδοθεί ο νέος πλαστικός τάπητας τελευταίας γενιάς στο Βασδέκειο στο τέλος Σεπτέμβρη, επομένως εκτός από μόνιμη έδρα της ομάδας το γήπεδο θα αποτελέσει και τη βάση για την ανάπτυξη της ακαδημίας. Βάσει όλων αυτών διανοίγονται θετικές προοπτικές για τον σύλλογο και φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον, για να μπουν νέα πρόσωπα στο Δ.Σ., που θα πλαισιώσουν τον Δημήτρη Ιωαννίδη, ο οποίος παραμένει πρόεδρος. Σίγουρα νέο μέλος στη διοίκηση θα είναι ο Κώστας Προβίδας, που ήταν πρόεδρος τη χρονιά κατάκτησης του πρωταθλήματος και πέρσι γενικός αρχηγός.

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός έχει ξεκινήσει σιγά-σιγά και έγιναν κάποιες επαφές για ανανεώσεις και μεταγραφές, αλλά τα πάντα βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, ενώ η σκέψη είναι να ξεκινήσει η προετοιμασία τις πρώτες μέρες του Αυγούστου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.