Άνετα 5-0 ο ΠΑΟΚ την ΑΕΛ για κύπελλο

Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε σε βάρος της ΑΕΛ στην Τούμπα με 5-0, στο πρώτο ματς για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου.

Ο Χρήστος Τζόλης έκανε χατ τρικ και επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Για τον ΠΑΟΚ σκόραραν στο 9′, στο 23′ και στο 74′ ο Τζόλης, στο 47′ ο Κρμέντσικ και στο 55′ ο Ίνγκασον.

Με την επιλογή του ο Πάμπλο Γκαρσία να παρατάξει ενδεκάδα με τους κατά κανόνα βασικούς ποδοσφαιριστές, έστειλε το μήνυμα ότι θέλει το εισιτήριο για την επόμενη φάση από το πρώτο παιχνίδι και ο στόχος επετεύχθη. Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΛ ήταν σε άλλο γήπεδο, καθώς ναι μεν είχε αμυντικούς προσανατολισμούς, αλλά δεν ήταν αξιόπιστη ανασταλτικά και συν τοις άλλοις, μετέτρεψε σε… θεατή του αγώνα τον Ζίβκοβιτς.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Περέιρα (72′ Λύρατζης), Ντούγκλας Αουγκούστο, Ελ Καντουρί (73′ Σβαμπ), Αντρίγια Ζίβκοβιτς (73′ Μουργκ), Ουάρντα (60′ Λάμπρου), Τζόλης, Κρμέντσικ (60′ Κούτσιας)

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Καρανίκας, Ζίζιτς, Ηλιάδης, Μπέρτος (63′ Νικολιάς), Μαϊδανός, Μιλοσάβλιεβιτς, Γκοτζαμανίδης (63′ Τσόσιτς), Κολομπίνο (82′ Στόινοβιτς), Γλυνός (63′ Πινακάς), Ντουρμισάι (76′ Νούνιτς).

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.