Με χατ-τρικ του Μπακασέτα ο Παναθηναϊκός νίκησε άνετα με 3-0 τον Άρη στο ΟΑΚΑ για το ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου και έτσι τσέκαρε το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.
Στο 16ο λεπτό ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ, με δυνατό σουτ του Μπακασέτα εκτός περιοχής. Στο 22′ ο Παντελίδης, πάτησε περιοχή και πέρασε δύο αντιπάλους, όμως ο Ροζ τον πρόλαβε πριν εκτελέσει. Ο Παντελίδης με τακουνάκι προσπάθησε να απειλήσει, μετά από γύρισμα του Τετέι, αλλά μπλόκαρε ο Αθανασιάδης. Μετά από σέντρα του Άλβαρο και κακή αντίδραση του Καλάμπρια, ο Μορόν κοντρόλαρε και πλάσαρε από καλή θέση, με τον Λαφόν να αποκρούει εντυπωσιακά στο 35′. Μέχρι το ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι με το 1-0 να μένει.
Στο 47′ ο Άρης είχε ευκαιρία για την ισοφάριση. Σέντρα του Πέρεθ, κεφαλιά του Μορόν και ο Παναγίδης νικήθηκε από τον Λαφόν. Στο 51′ ο Σφιντέρσκι κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπακασέτας, ο οποίος ευστόχησε δυο λεπτά αργότερα για το 2-0. Στο 63’ οι “πράσινοι” κέρδισαν και νέο πέναλτι για κλωτσιά του Ρόουζ στον Τουμπά. Ο Μπακασέτας ανέλαβε και πάλι την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το χατ-τρικ και το 3-0 των γηπεδούχων στο 65ο λεπτό.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λαφόν, Καλάμπρια, Ίνγκασον, Τουμπά, Κώτσιρας (71’ Κυριακόπουλος), Παντελίδης (71’ Ζαρουρί), Τσιριβέγια, Μπακασέτας (79’ Ρενάτο Σάντσες), Μπόκος, Τετέι (71’ Πάντοβιτς), Σφιντέρσκι (90′ Νεμπής).
ΑΡΗΣ: Αθανασιάδης, Τεχέρο, Άλβαρο, Ρόουζ (66’ Φαμπιάνο), Φαντιγκά, Ράτσιτς (66’ Γαλανόπουλος), Μόντσου, Πέρεθ (66’ Ντόκου), Γένσεν (75’ Μπουσαϊντ), Παναγίδης, Μορόν (87’ Δώνης).



















