Στο πρώτο παιχνίδι της φέτος λόγω αναβολών η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Νίκης επιβλήθηκε του Α.Σ. Δημητριάς με 52-32 στο κλειστό της Νέας Ιωνίας σήμερα Τετάρτη (3/12).
Το ματς που ήταν για την 1η αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΘ (1ος όμιλος) κρίθηκε οριστικά στην 3η περίοδο, η οποία είχε επιμέρους σκορ 11-3, ενώ οι φιλοξενούμενες, που είναι ομάδα παλαιμάχων ως γνωστόν, δεν άντεξαν στο δυναμικό παιχνίδι της Νίκης και έβαλαν μόλις έντεκα πόντους στο δεύτερο 20λεπτο.
H Νίκη και με το ματς στα χαρτιά με την ΑΕΒΔ που αποχώρησε, έχει κάνει το 2Χ2 και χρωστά το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Αιολικό. Το 2Χ2, έχοντας κάνει και το ρεπό τους, έχουν οι Αετοί Λάρισας.
Η Δημητριάς έχει κερδίσει στα χαρτιά τον αγώνα με την ΑΕΒΔ και έκανε και το ρεπό της, ενώ ο Αιολικός έχει μία ήττα από τους Αετούς την περασμένη Κυριακή, έχει κάνει ρεπό και χρωστά το ματς με τη Νίκη.
Δεκάλεπτα: 11-10, 28-21, 39-24, 52-32
ΝΙΚΗ (Γαλανάκης): Γκίνο 6 (2), Παρασχάκη 4, Αγαγιώτου 2, Λωριδοπούλου 4, Κόπανου 7, Συνάζου 4 (1), Τότση 13 (2), Κωνσταντινίδου 6, Κατσιοπούλου 6
Α.Σ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ (Χριστοδούλου-Παπαθανασίου): Χριστοδούλου 5, Κολέτσου 10, Καποδίστρια 6, Ζήτη 5 (1), Χαλιβέρα 4, Ζαμπάκα 2
Χρήστος Θανασούλης































