Άνετος ο Διαγόρας, 3-0 την Ποταμιά

Δύο γκολ έβαλε ο Ζενούνης στο ματς με την Ποταμιά

Έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσει την Ποταμιά στην έδρα του ο Διαγόρας Στεφανοβικείου και το έκανε με άνεση, όπως μάρτυρα το τελικό 3-0, έχοντας προηγηθεί με 2-0 στο πρώτο μέρος. Ο Ζενούνης σκόραρε στο πρώτο μέρος τα δύο πρώτα τέρματα της ομάδας του, η οποία καθάρισε από νωρίς το τρίποντο, και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο τέλος ο Σιγαλάκος.

Πιο αναλυτικά, στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης ο Αναστασίου συνεργάστηκε με τον Αλέκο Κουβελά και ο τελευταίος έβγαλε από τα δεξιά για τον Ζενούνη, που με ωραίο πλασέ τελείωσε επιτυχώς τη φάση για το 1-0.

Στο 44’ ο Αναστασίου άφησε ωραία την μπάλα κάτω από τα πόδια και ο Κουβελάς αυτή τη φορά από την αριστερή πλευρά έσπασε την μπάλα για τον Ζενούνη, που με γυριστό σουτ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα αλλά και της ομάδας του. Στο 0-0 αξίζει να σημειωθεί ότι είχε δοκάρι ο Αναστασίου.

Στην επανάληψη πάλι ο Διαγόρας είχε τις καλές στιγμές του και τελικά στο 90’ ήρθε και ένα τρίτο τέρμα, όταν από συνδυασμό Κυριακού, Τανού και Σιγαλάκου ο τελευταίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Αρνητικό νέο είναι ότι ο πολύπειρος Τάσος Κυριάκος θα λείψει από τον επόμενο κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με την Αταλάντη, καθώς αποβλήθηκε εσκεμμένα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, καθώς είχε συμπληρώσει με μία κίτρινη πιο μπροστά επτά και θα έλειπε για δύο αγώνες.

Ο Διαγόρας ξεκίνησε τον αγώνα με τον Πρίφτη κάτω από τα δοκάρια, ο Καραμπούζης με τον Μπλέντι ήταν στη δεξιά και αριστερή πλευρά της άμυνας αντίστοιχα, ενώ οι απουσίες ανάγκασαν τον Στέλιο Αρσένο να χρησιμοποιήσει τον Καλιακούδα δίπλα στον κλασικό στόπερ Δίντση, με τον Βολιώτη κατά συνθήκη κεντρικό αμυντικό, αφού η κανονική του θέση είναι επιθετικός χαφ, να έχει αρκετά καλή απόδοση. Ο Αλεξίου ήταν ο κλασικός αμυντικός μέσος, ενώ μπροστά του ως εσωτερικά επιθετικά χαφ αγωνίστηκαν ο Ζενούνης και ο Κυριάκος. Στις πτέρυγες τοποθετήθηκαν ο Ζιάκας με τον Κουβελά, οι οποίοι άλλαζαν συνεχώς θέση και στην κορυφή της επίθεσης ο Αναστασίου, ο οποίος βγήκε με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού από το παιχνίδι, καθώς ο Στέλιος Αρσένος ήθελε να τον προφυλάξει για το επόμενο.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦ.: Πρίφτης, Καραμπούζης (72’ Σιγαλάκος), Καλιακούδας, Δίντσης, Μπλέντι, Αλεξίου, Ζενούνης (72’ Πρασσάς), Κυριάκος, Κουβελάς (61’ Τανός), Ζιάκας, Αναστασίου (61’ Αλαμάνης)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.