“Άνετος” στα Γιάννινα ο Ολυμπιακός Β. το Σάββατο, αντιμετωπίζει τον ισχυρό ΠΑΣ

Τον ισχυρό ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει το Σάββατο το απόγευμα, εκτός έδρας, ο Ολυμπιακός Βόλου, στο μοναδικό παιχνίδι της αγωνιστικής που δε γίνεται Κυριακή, εξαιτίας κωλύματος των γηπεδούχων και τη συγκατάθεση των ερυθρολεύκων.

Η ομάδα του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, έχει κάνει τις απαραίτητες νίκες και φαίνεται, τη δεδομένη χρονική στιγμή, να είναι εκτός κινδύνου, όσον αφορά το κομμάτι της παραμονής. Το προσεχές παιχνίδι δεν είναι από αυτά που ο Ολυμπιακός… “σημαδεύει” για ροζ φύλλο, καθώς ο ΠΑΣ αποτελεί, ίσως, την πιο πλήρη ομάδα της κατηγορίας, με πρωταγωνιστικές βλέψεις και στόχο την άνοδο. Ακόμα και μία ήττα για τον Ολυμπιακό, όμως, δεν κοστίζει, καθώς η παραμονή του στη Γ’ Εθνική είναι καθαρά στα χέρια του. Συγκεκριμένα, για τους ερυθρόλευκους τίθεται θέμα υποβιβασμού, μόνο αν ηττηθεί σε όλα τα παιχνίδια που έχει να δώσει στη συνέχεια (τρία στο σύνολο κι έχει και το ρεπό του κι αν οι συνδιεκδικήτριες της παραμονής Καλαμπάκα και Μελίκη κάνουν το 3/3 και το 2/3, αντίστοιχα (οι δύο ομάδες “χρωστάνε” κι αυτές το ρεπό τους κι αγωνίζονται και μεταξύ τους, με την Καλαμπάκα να πρέπει να κερδίσει τη Μελίκη οπωσδήποτε, αν θέλει να ελπίζει σε παραμονή).

Στα αγωνιστικά νέα του Ολυμπιακού, στα Γιάννενα δε θα ταξιδέψει ο Λουλούδης, για προσωπικούς του λόγους, ενώ αμφίβολος είναι ακόμα ο Θοδωρής Ίλτσογλου, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό που αποκόμισε πριν μερικές εβδομάδες.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.