Ανεβαίνει σύντομα στο βουνό η Νίκη με μία εικοσάδα παικτών

Σύντομα, κατά πάσα πιθανότητα μέσα στη βδομάδα που διανύουμε, η Νίκη Βόλου θα ανέβει στο Πήλιο με μία εικοσάδα παικτών, για να ξεκινήσει την προετοιμασία της, έστω κι αν η ΕΠΟ καθυστερεί την επίσημη ανακοίνωση για την άνοδο της βολιώτικης ομάδας στη Football League.

Σίγουρα στους περίπου 20 παίκτες που θα ενταχθούν αρχικά στην ομάδα θα υπάρξουν κι άλλες προσθήκες, αλλά ίσως και αποχωρήσεις, αφού ο Ισαάκ Χοβέ (φωτό) θέλει να κρίνει ιδίοις όμμασι κάποιους εξ αυτών. Από τους «παλιούς» στην προετοιμασία θα είναι οι Αποστολίδης, Ιορδανίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Τσιώλης και Παπαδήμας, ενώ όλα δείχνουν ότι παρελθόν αποτελούν ο Καρτσαμπάς και ο Μετούσι.

Έχουν κλειστεί και κάποιοι πολύ καλοί Έλληνες παίκτες, όπως νεαρός ακραίος μέσος από ομάδα του τετάρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που είχε γεμάτη χρονιά και διακρίθηκε και στο σκοράρισμα, έμπειρος αριστερός μπακ, που έχει ξαναπεράσει από τη Νίκη στο παρελθόν και οι τελευταίες του χρονιές είναι γεμάτες σε ομάδες, που έκαναν πρωταθλητισμό στη Γ’ Εθνική, αλλά και πολύπειρος δεξιός μπακ με πολλές συμμετοχές σε Β’ και Γ’ Εθνική.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.