Ανεβάζουν στροφές οι ερυθρόλευκοι

Με λυμένα τα χέρια του προπονητικού τιμ, μετά την παραχώρηση του Πανθεσσαλικού, ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει την προετοιμασία του και ανεβάζει σιγά-σιγά στροφές όσο κι αν και βρισκόμαστε ακόμη αρκετά νωρίς.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Β., που πηγαίνει πρώτος στο γήπεδο και φεύγει τελευταίος, θέλοντας και μη, αφού η δουλειά του δεν εξαντλείται μόνο στην προπόνηση, περιμένει να δει τα αποτελέσματα των εργομετρικών που έγιναν, ώστε να διαπιστώσει σε τι ζώνη φυσικής κατάστασης είναι οι παίκτες και να δουλευτούν ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός στη συνέχεια. Νέα εργομετρικά μάλιστα θα γίνουν και μετά την επιστροφή από το Καϊμακτσαλάν.

Για την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση, το πρωί με βάρη στο γυμναστήριο και το απόγευμα στο γήπεδο, ενώ το Σάββατο έχει προγραμματιστεί μονή προπόνηση και για την Κυριακή θα δοθεί ρεπό, κάτι που θα ξανασυμβεί μετά το φιλικό με τη Βέροια στις 2 Αυγούστου.

Παράλληλα, οι παίκτες ξέρουν ότι από Δευτέρα θα κάνουν εναλλάξ μονές και διπλές προπονήσεις (Δευτέρα μονή, Τρίτη διπλή κτλ).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.