Ανεβαίνει στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων της η Νίκη

Η Νίκη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα έχει απολογισμό οκτώ νικών και δύο ισοπαλιών στις δέκα πρώτες αγωνιστικές. Μάλιστα τα τρία της τρίποντα τα έχει πάρει τη στιγμή που στο ημίχρονο ήταν ισόπαλη (με Στυλίδα, Απόλλωνα Μακρυχωρίου και Αλμυρό), ενώ τη μία ισοπαλία, αυτή με τα Σέλλανα, ενώ έχανε με 1-0 στο πρώτο 45λεπτο. Επίσης, η Νίκη έχει σκοράρει τα δέκα από τα 26 της γκολ στο πρώτο μέρος και τα 16 στο δεύτερο (ο μεγάλος της αντίπαλος Ολυμπιακός έχει βάλει τα 15 από τα 27 του γκολ στο πρώτο 45λεπτο), ενώ στο ματς με τον Γ.Σ.Α. έκανε τη δεύτερη ανατροπή της στο πρωτάθλημα μετά απ’ αυτή με τη Στυλίδα.

Επίσης οι κυανόλευκοι είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχθεί γκολ εντός έδρας στον 4ο όμιλο, καθώς έχουν 12-0 τέρματα στο «σπίτι» τους, ενώ διαθέτουν και την καλύτερη επίθεση εκτός έδρας με 14 γκολ.

Ακόμη, να σημειωθεί ότι ο Λόρι Κέρι συνεχίζει να είναι ο πρώτος σκόρερ και των οκτώ ομίλων της Γ’ Εθνικής με 11 τέρματα, τα τρία εκ των οποίων σημειώθηκαν με πέναλτι, ενώ αποτελεί και τον μοναδικό ποδοσφαιριστή σε όλη την κατηγορία που έχει διψήφιο αριθμό τερμάτων.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.