Ανησυχία για Ροχάνο, περιμένει την ποινή η ΠΑΕ Νίκη

Αρκετή συζήτηση έχει αναπτυχθεί ήδη τις τελευταίες ημέρες στους κόλπους της Νίκης Βόλου για το τι επιπτώσεις θα έχει τόσο για τον ίδιο τον παίκτη όσο και για την ομάδα στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, η αποβολή του Αντόνιο Ροχάνο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Όλοι περιμένουν ποια θα είναι η αρχική τιμωρία και πώς θα μπορέσει να αντιδράσει η ΠΑΕ χρησιμοποιώντας τα διαθέσιμα νομικά μέσα, καθώς υπάρχει η δυνατότηα έφεσης. Μέλη της ΠΑΕ πάντως ξεψάχνισαν τα όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνος και για το συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να δρομολογήσουν τις όποιες κινήσεις θα πρέπει να γίνουν μετά την ανακοίνωση της τιμωρίας του παίκτη, που στη χειρότερη περίπτωση μπορεί να είναι και απουσία τεσσάρων αγωνιστικών.

Ο Ροχάνο αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου γιατί φέρεται να τράβηξε από το αυτί τον Στάθη Ρόκα, όπως ανέφερε και ο Στάικος Βεργέτης μετά το τέλος της αναμέτρησης, με βάση της πληροφόρηση που δόθηκε από την πλευρά των διαιτητών. Αυτό γιατί κανείς δεν αντιλήφθηκε πλήρως εκείνη τη στιγμή την αιτία της αποβολής του παίκτη, αφού υπήρχε ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και δεν ήταν διακριτή η κίνηση από την πλευρά του μέλους της Νίκης Βόλου, τόσο από τις κερκίδες όσο και από τον πάγκο της ομάδας του.

Εκτός οι Αλιατίδης, Καμπαγέρο

Όσον αφορά την προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΟ Τρίγλιας το ερχόμενο Σάββατο στις 15:00 και στο γήπεδο της Νεάπολης, ο Στάικος Βεργέτης δεν μπορεί σίγουρα να υπολογίζει πέρα από τον Ροχάνο και τους τραυματίες Μανώλη Αλιατίδη και Σεμπάστιαν Καμπαγέρο. Οι δύο «κυανόλευκοι» ποδοσφαιριστές συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς (διάστρεμμα ο πρώτος και θλάση ο δεύτερος) και συνέχισαν να ακολουθούν για μία ακόμη ημέρα ατομικό πρόγραμμα, στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού.

Σχετικά με το ομαδικό, η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο «Παντελής Μάγουλας» με το τεχνικό επιτελείο να δίνει πάλι βάρος σε καταστάσεις παιχνιδιού με τις αντίστοιχες ασκήσεις στο πρόγραμμα, ενώ ακολούθησε προπονητικό διπλό, αρχικά στο μισό γήπεδο και στη συνέχεια σε μεγαλύτερη χωρική έκταση προκειμένου οι παίκτες να ακολουθήσουν τις απαιτήσεις του Στάικου Βεργέτη σε αγωνιστικές συνθήκες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.