Άννα Κορακάκη: «Νιώθω καταξιωμένη, ήμουν καθαρά άτυχη»

Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε την 6η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιό της στα 25 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι.

Η κορυφαία Ελληνίδα σκοπεύτρια εμφανίστηκε πάντως ικανοποιημένη από την προσπάθειά της αμέσως μετά και εξήγησε τις λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά και δεν της επέτρεψαν να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στην Ιαπωνία.

Οι δηλώσεις της Κορακάκη
«Αισθάνομαι πολύ καλά, περήφανη και χαρούμενη γιατί στον χώρο μας νιώθω καταξιωμένη. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν πάρα πολύ σπάνιο για το δικό μας άθλημα. Για όσους ξέρουν και παρακολουθούν, σήμερα δεν ήταν στον τελικό οι δύο μεταλλιούχες στο Ρίο που ανέβηκαν μαζί μου στο βάθρο. Δεν μπήκαν καν στον τελικό. Η κατάσταση με την πανδημία και τον κορωνοϊό με επηρέασε πολύ. Οι αθλήτριες που κατέκτησαν μετάλλιο είχαν την τύχη να ανήκουν σε μεγάλες ομάδες και μπορούσαν και προπονούνταν. Ενάμιση χρόνο δεν είχα κανέναν αγώνα. Αν είχα 4-5 αγώνες περισσότερους θα είχα άλλα αποτελέσματα».

Για την πρώτη της κακή βολή στον τελικό: «Ήμουν καθαρά άτυχη. Είχα 4 από 5 βολές στον κύκλο του 10 και ένα μόνο εννιάρι. Ωστόσο επειδή μετράνε δεκαδικά οι βολές οι τρεις ήταν πιο κοντά στο 9. Παίζει μεγάλο ρόλο η τύχη. Σε όλον τον τελικό έριξα καλά αλλά ήμουν άτυχη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.