Άνοδος για Αγροτικό Αστέρα και Πανδραμαϊκό, στο Διαιτητικό η Super League 2

«Eπισημοποιούνται» δεδομένα για τη δεύτερη εθνική ποδοσφαιρική κατηγορία

Στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ που θα συνεδριάσει την Πέμπτη 6/10 και σε συνέχεια της σχετικής εντολή που δόθηκε από τη Γενική Συνέλευση, θ’ αποφασιστεί η άνοδος του Αγροτικού Αστέρα και του Πανδραμαϊκού στη Super League 2, αλλά και η αποκατάσταση όσων ομάδων δικαιώθηκαν από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ (π.χ. παραμονή του Ορφέα Ξάνθης στη Γ’ Εθνική), χωρίς να «πειραχτούν» οι ομάδες που αγωνίστηκαν στη Γ’ Εθνική χωρίς να πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου.

Ωστόσο, στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου ο πρόεδρος της Super League 2, Λ. Λεουτσάκος προειδοποίησε με προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο εφόσον η ΕΠΟ αποφασίσει τον προβιβασμό πάνω από μίας ομάδας.

«Το πρωτάθλημα θα γίνει με 30 ομάδες. Θέλουμε ο αριθμός των ομάδων κάθε χρόνο να μειώνεται», φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να τονίζει ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, ωστόσο η απάντηση που έλαβε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Δημήτρη Μπαλτάκο δείχνει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ απάντησε λέγοντας ότι υπάρχει εντολή από τη Γενική Συνέλευση που θα πρέπει να υλοποιήσει!

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.