Ανοιχτά όλα για τη Super League 2 και Γ’ Εθνική…

Χωρίς απόφαση από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ

Σε κατάσταση αναμονής παραμένουν κάμποσες ομάδες της Γ’ Εθνικής, που με βάση τα σενάρια που εμφανίζονται διεκδικούν θέση στη Super League 2, αφού για μία ακόμη φορά η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Σημειώνεται ότι υπάρχει ένα κενό που στο πρόγραμμα της Super League 2 εμφανίζεται ως «ομάδα Α», ενώ μετά την αποχώρηση της Ξάνθης αναζητείται αντικαταστάτρια ομάδας, με την Ηλιούπολη να είναι το φαβορί για επιλογή. Όμως η συγκεκριμένη ομάδα προέρχεται γεωγραφικά από περιοχή που οδηγεί στην ένταξή της στον όμιλο του Νότου, ενώ η αποχωρήσασα Ξάνθη βρισκόταν στον όμιλο του Βορρά.

Από την άλλη, ο Αγροτικός Αστέρας αναζητεί… δικαίωση θεωρώντας ότι κι αυτός έπρεπε να είναι στη Super League 2, ομάδες πρωταθλήτριες στους ομίλους της Γ’ Εθνικής πέρυσι περιμένουν μήπως πάρουν εισιτήρια ανόδου όλες μαζί, και η Super League 2 αλλά και η τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου αναμένουν την έναρξη της αγωνιστικής δράσης, που αν και επισήμως υπάρχουν ημερομηνίες δεν είναι κανείς σίγουρος πότε θα έχουν σέντρα.

Η ουσία πάντως παραμένει ότι προγραμματισμός δεν μπορεί να γίνει με αυτά τα δεδομένα, ειδικά στη Γ’ Εθνική, όπου ομάδες που ξέρουν ότι σίγουρα θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα, δεν ξέρουν ούτε ποιους θα έχουν αντιπάλους ούτε πόσοι όμιλοι θα είναι τελικά στο πρωτάθλημα για να βγει και ο αριθμός των αγωνιστικών για όλη τη χρονιά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.