Aνοιχτό το ενδεχόμενο φιλοξενίας του τελικού κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό

Το Σάββατο 27 Μαΐου η αναμέτρηση

Η επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ αποφάσισε ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας να διεξαχθεί το Σάββατο 27 Μαΐου. Η απόφασή της επιτροπής για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα τεθεί προς έγκριση στην επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας.

Όσον αφορά την έδρα του τελικού, ακόμα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη και αυτό γιατί οι συζητήσεις θα γίνουν σε επίπεδο προέδρου ΕΠΟ με τις δύο ΠΑΕ που θα είναι φιναλίστ του τελικού, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των ημιτελικών, και με το Πανθεσσαλικό του Βόλου να παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ειδικά αν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ βρεθούν στον τελικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είναι τα μεγάλα φαβορί για να βρεθούν στον τελικό. Ο ΠΑΟΚ έχει κλειδώσει την παρουσία του μετά το 5-1 του πρώτου αγώνα στη Λαμία, ενώ η Ένωση βρίσκεται κοντά στην πρόκριση, μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από την άλλη, αξίζει να επισημανθεί ότι η ΕΠΟ αναζήτησε διαθέσιμο γήπεδο εκτός Ελλάδας, με σαφή την πρόθεσή της να μεταφέρει τον αγώνα εκτός συνόρων, με Αγγλία, Γερμανία και Αυστραλία μεταξύ άλλων να εξετάζονται ως πιθανές λύσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.