Ανοιχτό το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό Βόλου

To όνομα του προπονητή περιμένουν να μάθουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, με αρκετές επαφές να γίνονται μεταξύ της διοίκησης και υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων», πέρα από αυτές με τον Γιώργο Βαζάκα, που παραμένει υποψήφιος και απομένει μόνο το oριστικό «ok» της διοίκησης για να επισημοποιηθεί η συμφωνία.

Ωστόσο δεν είναι η μόνη περίπτωση, αφού προπονητές υπάρχουν και ονόματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους, με πλέον ξεχωριστό να είναι αυτό του Περικλή Αμανατίδη. Αφού ο έμπειρος τεχνικός με αρκετά παράσημα… ανόδων αποτελεί οριστικά παρελθόν από τα Τρίκαλα, παραμένει στο προσκήνιο του όνομά του για τον Ολυμπιακό Βόλου, αν και η περίπτωσή του είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Με το οριστικό κλείσιμο στο θέμα του προπονητή θα έρθουν στη συνέχεια της πορείας και οι εξελίξεις όσον αφορά το ρόστερ. Η διοίκηση θέλει σίγουρα κάποιους από τους παίκτες τη νέα χρονιά, ο κάθε προπονητής επιθυμεί βέβαια να συνεργάζεται και με κάποιους ποδοσφαιριστές που ταιριάζουν στα πλάνα του, οπότε με τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα βρεθεί και η κοινή συνισταμένη για τη διαμόρφωση του ρόστερ. Αρκεί να καθοριστεί και η κατηγορία, γιατί αλλιώς θα μπορέσουν οι άνθρωποι της ομάδας να χειριστούν κάποιες περιπτώσεις αν βρίσκονται στη δεύτερη εθνική και αλλιώς αν παραμείνουν σε επίπεδο Football League.  Παράλληλα, θα ακολουθήσει και η κατανομή ρόλων στην ΠΑΕ, με τον Θωμά Μακρή, όπως αναφέρεται τουλάχιστον, ν’ αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή.

Ελπίζει…

Όσον αφορά την αναδιάρθρωση; Ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει να ελπίζει, με τον χρόνο βέβαια να περνά και τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν τις οριστικές αποφάσεις από τους αρμόδιους φορείς.

Οι διοικούντες πάντως δεν μένουν άπραγοι και κινούνται, ώστε όταν έρθουν οι ανακοινώσεις να είναι έτοιμοι και αναλόγως να έχει στηθεί και η ομάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.