Ανόρθωση: Κακόγουστο αστείο ή φάρσα η αναβολή του αγώνα με τον Μύτικα

Καταγγελία για την αναβολή του αγώνα με τον Μύτικα, 48 ώρες πριν το τζάμπολ για άγνωστους λόγους –τουλάχιστον για την ίδια- εξέδωσε η Διοίκηση της Ανόρθωσης και υπογράφει ο Γενικός Αρχηγός Βασίλης Παπαχρήστος.

Αναλυτικά η καταγγελία-ανακοίνωση αναφέρει τα παρακάτω:

«Πέμπτη βράδυ και ενώ έχουμε ολοκληρώσει την τελευταία προπόνηση πριν από τον προγραμματισμένο αγώνα(16/10/2021) για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, Δ.Σ – προπονητές & παίχτες ενημερώνονται για την ύπαρξη του εν λόγω αμφιβόλου γνησιότητας έγγραφο!!(θα ενημερωθούν αύριο το πρωί, από τον νομικό σύμβουλο του συλλόγου όλοι οι αρμόδιοι φορείς) για αναβολή του μεθαυριανού αγώνα(σε λιγότερο από 40 ώρες δηλαδή) με τον Μύτικα Λάρισας.

Απίστευτο και όμως αληθινό!  Σύμφωνα με το άρθρο 8 της προκήρυξης της Α1 ΕΣΚΑΘ τα αιτήματα των ομάδων για αναβολές για οποιονδήποτε λόγο πρέπει να κοινοποιούνται 7 ημέρες νωρίτερα. Στην φετινή Α1 ΕΣΚΑΘ ή δεν ισχύει το εν λόγο άρθρο ή κάποιο λάθος έγινε. Ο πρόεδρος κ. Ντούγκος δηλώνει κατηγορηματικά και με ΑΥΣΤΗΡΟ ΛΟΓΟ!! τόσο στα δυο μέλη του Δ.Σ αλλά και στον νομικό μας σύμβουλο που επικοινώνησαν(προσωπικά) τηλεφωνικώς μαζί του σήμερα, ότι ο αγώνας θα ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ!!!

Βέβαια πουθενά δεν διαβάσαμε ακόμη και τώρα, ούτε στο σαίτ της ΕΣΚΑΘ, ούτε σε κάποιο Μ.Μ.Ε την αναβολή του αγώνα και για αυτό τον λόγο, αν όντως ισχύσει η αναβολή(με απόφαση ποιανού οργάνου δεν γνωρίζουμε) οφείλουμε να ενημερώσουμε από την πλευρά μας, τους φιλάθλους μας, τους αθλητές και τους γονείς αυτών από την ακαδημία μας, τους φίλους του συλλόγου αλλά και το βολιώτικου μπάσκετ ότι ο αγώνας του Σαββάτου, που ήτα προγραματισμένος να διεξαχθεί στο ΕΑΚ, στις 17.00 μ.μ ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ… για πότε? Μη  ζητάμε πολλά.. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ άλλωστε… όποτε βολέψει!!

Καλό βράδυ σε όλους, καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και ας ελπίσουμε φέτος να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα(λόγω κορωνοιού) αλλά ευχή μας επίσης είναι να μην απομακρυνθούν και άλλοι φίλαθλοι και αθλητές από το άθλημα λόγω αντίστοιχων περίεργων συμβάντων.

Ραντεβού στο γήπεδο λοιπόν, όποτε μας το επιτρέψουν, γιατί εμείς αγαπάμε το μπάσκετ και τον αθλητισμό, στην έδρα μας τα παιχνίδια αποτελούν γιορτή αφού οι κερκίδες κατακλύζονται από παιδιά-αθλητές της ακαδημίας μας αλλά και υγειών φιλάθλων που θέλουν να δουν όμορφο μπάσκετ.  Τέλος, θα συνεχίσουμε το όμορφο αθλητικό ταξίδι που μας προσφέρει το ΜΠΑΣΚΕΤ χωρίς να μας πτοούν τέτοιες ‘ΜΙΚΡΕΣ’ τακτικές και ενέργειες..

Με τιμή,

Παπαχρήστος Βασίλειος (γεν.αρχηγός)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.