Ανώτερος ο Παναθηναϊκός που νίκησε 1-2 την Πάκσι στην Ουγγαρία

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Έχασε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος της Πάκσι, την οποία κέρδισε εκτός έδρας με 1-2 και φυσικά έχει τον πρώτο λόγο για να περάσει στην 3η προκριματική φάση του Κόνφερενς Λιγκ μια και ο δεύτερος αγώνας θα γίνει στην Ελλάδα. Πάντως, οι “πράσινοι” μποορύσαν να “καθαρίσουν” την πρόκριση από σήμερα (23/7), αφού έχασαν πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Στο 8’ ο Γιάγκουσιτς έκανε το πλασέ, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Αντίνο, εκείνος έκανε νέο σουτ αλλά και πάλι η μπάλα βρήκε σε σώματα. Στο 9’ το σουτ του Βίντεκερ έφυγε λίγο έξω, ενώ στο 19’ ο Κόβατσικ απέκρουσε δύσκολα το διαγώνιο πλασέ του Αντίνο.

Στο 29’ ο Τετέι δεν βρήκε την μπάλα για λίγο, έπειτα από γύρισμα του Κυριακόπουλου, αλλά στο 41’ ο Ζαρουρί σέντραρε από δεξιά και ο Βας πέτυχε αυτογκόλ, για το 0-1. Στο 49’ ο Αντίνο πέρασε κάθετα στον Τετέι, αλλά εκείνος αστόχησε, όντας ολομόναχος με τον Κόβατσικ. Στο 53’ ο Τσέριν άλλαξε με το Τετέι, πλάσαρε από το πέναλτι. αλλά ο Βας έσωσε με τάκλιν.

Όμως στο 56’ μετά από λάθος διώξιμο παίκτη της Πάκσι, ο Αντίνο βγήκε φάτσα με τον Κόβατσικ και τον πλάσαρε σωστά, για το 0-2. Ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ, αλλά ο διαιτητής πήρε πάνω του τη φάση και μέτρησε το γκολ. Η Πάκσι δεν υπήρχε στο γήπεδο και στο 58’ ο Τετέι πάτησε περιοχή κι έκανε το σουτ, αλλά ο Κόβατσικ έβγαλε σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα ο Γιάγκουσιτς βρέθηκε ολομόναχος με τον γκολκίπερ των Ούγγρων, αλλά κατάφερε να αστοχήσει.

Στο 64’ μετά από γέμισμα από δεξιά, ο Πένια έχασε την μπάλα, ο Μπόντε έκανε το γύρισμα από το πέναλτι αλλά σημάδεψε το δοκάρι και στο 68’ η Πάκσι έχασε νέα ευκαιρία, σε κεφαλιά του Ζέκε. Οι γηπεδούχοι είχαν ανεβάσει την απόδοσή τους και στο 71’ ο 40χρονος Μάικλ Μπόντε με ωραίο πλασέ μείωσε σε 1-2. Στο 80’ ο Κόβατσικ έβγαλε με τα πόδια το σουτ του Πελίστρι από δεξιά και στο 85’ απέκρουσε και το σουτ του Κυριακόπουλου ενώ στο 90+3′ είπε “όχι” και σε σουτ του Ραστόντερ.

ΠΑΚΣΙ: Κόβατσικ, Σεκσάρντι (46’ Γκιόρφι), Βας, Σάμπο, Λεντσέρ (81’ Κούζμα), Βίντεκερ, Μπάλογκ, Ζέκε, Παπ (61’ Μπόντε), Χαν (61’ Πέτο), Σάλαϊ (61’ Χόρβαθ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Πένια, Κυριακόπουλος, Ντε Φράι, Τουμπά, Τσάπρας, Τσέριν (64’ Τσιριβέγια), Καμαρά, Γιάγκουσιτς (79’ Κοντούρης), Αντίνο (69’ Παντελίδης), Ζαρουρί (69’ Πελίστρι), Τετέι (65’ Ραστόντερ).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.