Ανταγωνιστικός ο Ολυμπιακός Β. στην ήττα με 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού Β. στο φιλικό της Ριζούπολης

Ανταγωνιστικός παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός Βόλου στη δυνατή φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, από τον οποίον τον χωρίζουν δύο κατηγορίες. ΟΙ ερυθρόλευκοι στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Στέφανου Ξηροφώτου στον πάγκο της βολιώτικης ομάδας ηττήθηκαν με 1-0, αλλά έδειξαν θετικά στοιχεία.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη σημαντική ευκαιρία στο ματς. Στο 16ο λεπτό ο Γραικός βγήκε σε κόντρα επίθεση, μπήκε μέσα στην περιοχή και έκανε το σουτ στο τετ-α- τετ με τον Κότσαρη, ο οποίος έσωσε την ομάδα του αποκρούοντας σε κόρνερ.

Ο Ξενοδόχοφ στο 20’ στην άλλη εστία ήταν αυτός που απεσόβησε το 1-0, διώχνοντας εντυπωσιακά σε μονοκόμματο σουτ του Τσιλούλη, αλλά στο 28’ δεν μπόρεσε να κάνει κάτι. Ο Ντάουντα στο πρώτο δοκάρι μετά τη σέντρα του Κολ από τα δεξιά με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 35′ ο Ολυμπιακός Β. επισκέφθηκε εκ νέου τα αντίπαλα καρέ. Η σέντρα του Γραικού είχε αποδέκτη στην απέναντι πλευρά τον Μπουτζίκο, με τη συνεργασία των δύο πλάγιων μπακ των ερυθρολεύκων να καταλήγει σε σουτ του δεύτερου πάνω από τα δοκάρια.

Στο 42’ οι Βολιώτες, που κέρδισαν τις εντυπώσεις, κέρδισαν φάουλ σε καλή θέση, αλλά η εκτέλεση του Κουτσιανικούλη δεν ήταν καλή και μπλόκαρε εύκολα ο Κότσαρης.

Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρχε ρυθμός στο παιχνίδι και η δημιουργία φάσεων ήταν πολύ μικρή.

Για τον Ολυμπιακό Β. να σημειωθεί ότι δοκιμάστηκαν δύο ξένοι, οι Ματίας και Νκόα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κότσαρης, Τσαμπούρης, Βιτλής, Λισγάρας, Ράιλι, Λαγός, Κολ, Τσιλούλης, Φερνάντεθ, Μπεντινέλι, Ντάουντα.

Στο δεύτερο έπαιξαν και οι: Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Ιωαννίδης, Βάρκας, Αθανασιάδης, Κραγιόπουλος, Ρώσση, Χειρίτρανας, Πατράλης, Ρόδης, Στουρνάρας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Ξενοδόχοφ (46’ Λαδάς, 80’ λ. τρ. Κωνσταντίνου), Γραικός (72’ Μαστακούλης),  Μπουτζίκος, Γιαννίτσης, Ρόκας (72’ Μαρούδας), Αγρόδημος (90’ Κόφφας), Κόλα (83’ Νκόα), Ντα Κάμπο (79’ Μπέικος), Κουτσιανικούλης (51′ Βασιλούδης), Σκοπελίτης (61′ Ματίας), Παπαδημητρίου (58’ Αγιώτης)

πηγή φωτό: a-sports

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.