Αντέδρασε η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος στη διαρροή του ονόματος του διαιτητή Διαμαντόπουλου

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος
Για τον αγώνα με την Κηφισιά στο Πανθεσσαλικό, ζητώντας την άμεση αντικατάστασή του

Η διαρροή του ονόματος του διαιτητή Διαμαντόπουλου ως αυτού που θα διευθύνει τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου ΝΠΣ Βόλος-Κηφισιά, πριν ανακοινωθούν επίσημα αύριο Πέμπτη (28/3) οι ορισμοί από την ΚΕΔ/ΕΠΟ, προκάλεσε την αντίδραση της κυανέρυθρης ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος τονίζει ότι τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη, αν επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα, και ζητά να γίνει άμεση αντικατάσταση του Διαμαντόπουλου.

Αναλυτικά: “Τόσο ο Μάνταλος όσο και ο διαιτητής Διαμαντόπουλος οφείλουν να εξηγήσουν πώς γνωρίζει ο έγκριτος δημοσιογράφος και μη εξαιρετέος Θωμαΐδης τον ορισμό του διαιτητή του αγώνα ΝΠΣ Βόλος-Κηφισιά, πριν ακόμα ανακοινωθεί επίσημα από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

Αλήθεια, το γεγονός αυτό παραπέμπει ή όχι σε διαπλοκή; Καλό θα ήταν να μας το απαντήσουν οι αρμόδιοι.

Εάν πραγματικά ισχύει κάτι τέτοιο και επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα, τότε αναμφίβολα είναι εκτεθειμένη τόσο η ΚΕΔ και ο Μάνταλος όσο και η ΕΠΟ και τον λόγο από δω και πέρα θα έχει η Δικαιοσύνη.

Παράλληλα βέβαια, οφείλει η ΚΕΔ και συγκεκριμένα ο Σταύρος Μάνταλος να προχωρήσει στην άμεση αντικατάσταση του Διαμαντόπουλου από τον αγώνα Βόλος-Κηφισιά και τον ορισμό νέου διαιτητή, το όνομα του οποίου επιβάλλεται να το μάθουμε όλες οι πλευρές ταυτόχρονα”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.