Αντετοκούνμπο: Έχασα τον ύπνο μου με τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση

Σε νέα του τοποθέτηση για τη ρατσιστική επίθεση που έγινε εις βάρους αδελφού του, Θανάση, προχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τονίζοντας πως γνώριζε πως το μήνυμά του στο Instagram θα προκαλέσει «ντόρο», όπως χαρακτηριστικά είπε, αλλά ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει γιατί είχε χάσει τον ύπνο του μετά το εν λόγω περιστατικό.

«Κάποιες στιγμές στη ζωή λες: φτάνει ως εδώ. Όπως είπα και στο σχόλιο. Έχανα τον ύπνο μου. Πιο πολύ δεν το έκανα για μένα, ούτε για τον Θανάση, αλλά για πολλούς ανθρώπους που βιώνουν ρατσισμό», ανέφερε, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ακόμη, σχολίασε την κίνηση του πρωθυπουργού να αναρτήσει φωτογραφία του φορώντας μία φανέλα με το όνομα Αντετοκούνμπο, κάνοντας λόγο για μία ωραία κίνηση, που έδειξε πως και εκείνος είναι «κατά του ρατσισμού».

Εισαγγελική παρέμβαση του Αρείου Πάγου για την ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο

«Με στεναχώρησε πολύ», είπε για την ίδια τη ρατσιστική επίθεση, και εξήγησε πως αν μπορεί κάποιος να μιλάει έτσι για τον αδελφό του που «εκπροσωπεί την Εθνική Ελλάδος και παίζει στον Παναθηναϊκό, φανταστείτε τι μπορεί να πει κάποιος σε ένα παιδί 5-7 χρονών».

«Και όταν εκπροσωπεί την Ελλάδα παίζει με την ψυχή του, το διασκεδάζει όσο κανένας άλλος», είπε κλείνοντας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.