Αντετοκούνμπο: «Μπορούμε τον τίτλο και χωρίς να σουτάρω τρίποντα»

Το Μιλγουόκι είναι έτοιμο να κατακτήσει τον τίτλο στο ΝΒΑ, όπως δήλωσε στο κανάλι των «Μπακς» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Μιλώντας για το πρωτάθλημα της σεζόν 2019/2020, ο Έλληνας διεθνής άσος τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να φτάσει στην κορυφή, ακόμη κι αν ο ίδιος δεν σουτάρει τρίποντα!

«Πολλοί είπαν ότι αν δεν πρόσθετα το τρίποντο στο ρεπερτόριό μου, ότι δεν θα μπορούσα να μπω ανάμεσα στους κορυφαίους. Μόλις κέρδισα το βραβειο του MVP όμως χωρίς τρίποντο», δήλωσε αρχικά το μεγάλο αστέρι των «ελαφιών», και πρόσθεσε:

«Μπορούμε ακόμα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και χωρίς εγώ να σουτάρω τρίποντα, αλλά θέλω να προσθέσω το τρίποντο στο παιχνίδι μου.

Φέτος βελτιωνόμουν στο σουτ όσο προχωρούσε η σεζόν. Αυτό θα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για εμένα και την ομάδα μου, οπότε θέλω να το προσθέσω στο παιχνίδι μου».

Ο Greek Freak δεν στάθηκε μόνο στο σουτ: «Θα έχω την ίδια προσέγγιση και φέτος. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να νικά η ομάδα μου. Αυτό που άλλαξε την περασμένη σεζόν ήταν η κουλτούρα μας. Για αυτό πήραμε 60 νίκες, για αυτό κέρδισα και εγώ το βραβείο του MVP.»

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο βραβείο, το οποίο θέλει πάλι να διεκδικήσει, αλλά μόνο μέσα από τις επιτυχίες των Μπακς: «Είχαμε καλή σεζόν και πρόπερσι, απλώς δεν είχαμε πάρει τόσες νίκες. Το έχω ξαναπεί ότι δεν φτάνει μόνο ένας παίκτης για να πάρεις το πρωτάθλημα.

Ελπίζω τη σεζόν που έρχεται να είμαστε υγιείς και να κερδίζουμε τους αγώνες. Τότε, γιατί να μην κερδίσω δεύτερο σερί βραβείο του MVP; Αυτός είναι ο στόχος μου, να βρίσκομαι στην κορυφή.

Αν συνεχίσουμε να κερδίζουμε και να παίζουμε καλό μπάσκετ θα βρεθώ ξανά στην ίδια θέση. Ελπίζω τη νέα σεζόν να κερδίσουμε το μεγαλύτερο τρόπαιο.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.