Αντί Τσιοφλίκη-Βουρνέλης διαιτητής στο Πιερικός-Ολυμπιακός Βόλου!

Μετά τις αντιδράσεις της Αναγέννησης Καρδίτσας

Η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη ανακοινώθηκε αρχικά ότι θα διαιτητεύσει τον αγώνα Πιερικός-Ολυμπιακός Βόλου, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν, οπότε στο παιχνίδι ορίστηκε ο Ματθαίος Βουρνέλης της Ένωσης Μακεδονίας!

Ο λόγος; O αρχικός ορισμός του Ματθαίου Βουρνέλη στο παιχνίδι Καβάλα-Αναγέννηση Καρδίτσας προκάλεσε την αντίδραση των Καρδιτσιωτών, καθώς θυμούνται το παιχνίδι του πρώτου γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Χαρακτηριστικά οι «κιτρινόμαυροι» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους: «Για όσους δε το γνωρίζουν ή δε το θυμούνται ο κ. Βουρνέλης είχε «κλείσει» τα μάτια σε δύο πεντακάθαρα πέναλτι, ενώ η διαιτησία του ήταν προκλητική σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Γεγονός που μας ανάγκασε να προχωρήσουμε σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε εκείνη λοιπόν την ανακοίνωση ζητήσαμε από τους αρμοδίους να δείξουν μεγαλύτερο σεβασμό στην ομάδα μας αλλά και στον ιδρώτα τον ποδοσφαιριστών μας, κάτι το οποίο δε δείχνουν να είναι διατεθειμένοι να το κάνουν.

Κύριοι έστω και την ύστατη στιγμή κρατήστε τα προσχήματα και αλλάξτε τον ορισμό της αυριανής αναμέτρησης. Δεν πρόκειται να ανεχτούμε σε καμία περίπτωση να εμπαίζετε τη νοημοσύνη μας με προκλητικούς ορισμούς που δημιουργούν αναπόφευκτα συζητήσεις και σενάρια. Περιμένουμε να προχωρήσετε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Φυσικά η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας έχει ήδη καταθέσει έγγραφο στη ΚΕΔ, ζητώντας να αντικατασταθεί ο κ. Βουρνέλης.

Σεβαστείτε το ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάμε όλοι μας και θέλουμε να το βλέπουμε να εξελίσσεται».

Κάπως έτσι ήρθε και η τράμπα Βουρνέλη-Τσιοφλίκη, ενώ o Mακεδόνας διαιτητής θα έχει  συνεργάτες τους Αχιλλέα Νίκζα και Βασίλη Μάνο, επίσης της Ένωσης Λάρισας. 4ος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Τακίδης της Ένωσης Κιλκίς, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Λιαχούδης από τη Μακεδονία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.