AO Άνω Λεχωνίων: Επισήμως στο ρόστερ οι Παπαδόπουλος και Νικηφορίδης

Δύο προσθήκες στο δυναμικό της ομάδας επισημοποίησε ο ΑΟ Άνω Λεχωνιων, κάνοντας γνωστές τις συμφωνίες με τους Χαράλαμπο Παπαδόπουλο και Λευτέρη Νικηφορίδη, που βρίσκονται ως φοιτητές στην πόλη του Βόλου.

Ο Παπαδόπουλος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην αθλητική ακαδημία 2006 (ακαδημία ΠΑΟΚ) , για να συνεχίζει στην ΑΕ Ποντίων, προτού ενταχθεί στον ΑΟΑΛ. Ο Παπαδόπουλος αγωνίζεται ως σέντερ φορ και στο ντεμπούτο του την πρώτη αγωνιστική στη Β’ ΕΠΣΘ κατάφερε να σκοράρει δύο λεπτά αφότου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή.

Από την άλλη, ο Νικηφορίδης έκανε τα πρώτα αγωνιστικά του βήματα στον ΑΟ Καβάλας για να συνεχίσει στην ΑΕΚ Καβάλας και στη συνέχεια στην Καβάλα 2004, για να δοθεί από εκεί ως δανεικός στον ΑΟΑΛ.

Ο παίκτης εντάσσεται στην ομάδα των Άνω Λεχωνίων για να ενισχύσει την αριστερή της πτέρυγα, αφού μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως μπακ όσο και ως εξτρέμ.

«Τοσο το ΔΣ όσο και ο Πρόεδρος της ομάδας Κονδράκης Κων/νος δηλώνουμε ιδιαίτερη χαρούμενοι για την ολοκλήρωση του δανεισμού του 20χρονου ποδοσφαιριστή και ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο της Καβάλα 2004 για τον άμεσο δανεισμό του παίκτη» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΑΟ Άνω Λεχωνίων, καλωσορίζοντας τους παίκτες και  ευχόμενη και στους δύο υγεία και κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.