ΑΟ Σκιάθου: «Με πίστη στο όραμά μας»

Δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή στην Α’ ΕΠΣΘ μέσω της διαδικασίας των πλέι άουτ ο ΑΟ Σκιάθου, ωστόσο τα μέλη του δεν απογοητεύονται, όπως φαίνεται και από τη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου…

«Ο ΑΟ Σκιάθου πάλεψε τίμια ως την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος για να παραμείνει η ομάδα στη Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ. Παρότι συγκέντρωσε 31 βαθμούς, δεν τα κατάφερε καθώς φέτος υποβιβάστηκαν επτά ομάδες. Το γεγονός δεν μας απογοητεύει. Αντίθετα, σαν Διοίκηση μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο και ήδη σχεδιάζουμε την άνοδό μας του χρόνου στην Α’ Κατηγορία όπου αξίζει να βρίσκεται ο Α.Ο.» αναφέρει αρχικά η διοίκηση.

Συγχρόνως ο σύλλογος των Σποράδων σημειώνει τα εξής: «Παράλληλα, το μεγάλο όραμα της Διοίκησής μας παραμένει αταλάντευτο και το υλοποιούμε μαζί με τους χορηγούς που πίστεψαν σ’ αυτό και στέκονται δίπλα μας.

Ο ΑΟ Σκιάθου ποιεί ήθος, αγκαλιάζει την τοπική νεολαία, μοχθεί για τη σωστή διαπαιδαγώγηση και την άθληση των παιδιών του νησιού τα οποία και μόνο προωθεί στην πρώτη ομάδα καθώς δεν καταφεύγει σε μεταγραφές, στηρίζει τους ντόπιους προπονητές που αγωνίστηκαν ως παίχτες στις τάξεις του, λειτουργεί επιτυχώς την Ακαδημία όπου αθλούνται εκατό παιδιά, ενέταξε την Κ16 στο πρωτάθλημα, αναβαθμίζει συνεχώς τις εγκαταστάσεις του.

Στον ΑΟ Σκιάθου χτυπά η καρδιά των παιδιών του νησιού και η Διοίκηση επαγρυπνεί για να τον κρατά ολοζώντανο για το καλό των κατοίκων του τόπου.

Η Διοίκησή μας για μια ακόμα φορά, ευχαριστεί όλους όσους συντάσσονται με τους ευγενείς σκοπούς της και φυσικά τους νέους αθλητές που στεγάζονται κάτω απ’ τη φιλόξενη στέγη του ΑΟ Σκιάθου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.