Άπαντες ετοιμοπόλεμοι πλην Ζώνα στον Ολυμπιακό Βόλου

Άπαντες ετοιμοπόλεμοι και απόλυτα υγιείς πλην Ζώνα είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου, όπως έδειξε η προπόνηση της Πέμπτης στο Πανθεσσαλικό. Άρα ο προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας θα έχει ένα ευχάριστο πονοκέφαλο, προκειμένου να επιλέξει τους 18 της αποστολής για τον αγώνα με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου.

Ουσιαστικά, στον Ολυμπιακό έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη είναι 23 παίκτες, εκ των οποίων οι τρεις τερματοφύλακες, όποτε ένας απ’ αυτούς θα κοπεί. Επομένως, θα πρέπει να επιλεγούν κι άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές που θα καθίσουν στην κερκίδα.
Το μοναδικό πρόβλημα που είναι ο Ζώνας, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που κάνουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου, θα μπορεί να μπει σε κανονικούς ρυθμούς και να ακολουθεί το πρόγραμμα των συμπαικτών του σε 10 μέρες περίπου. Αυτό σημαίνει ότι τη βδομάδα που θα προηγηθεί του μεθεπόμενου ματς με την ΑΕ Καραϊσκάκης στην Άρτα, εφόσον το πρωτάθλημα διακόπτεται την Κυριακή 13 Νοέμβρη λόγω Κυπέλλου, θα εξεταστεί αν θα μπορεί να υπολογίζεται.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο έχουν αφήσει πίσω τους το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας, που έφερε την πρώτη ήττα αλλά και την πρώτη απώλεια γενικότερα στο πρωτάθλημα, έχουν εντοπίσει τα λάθη τους και κοιτάνε μπροστά. Το μόνο που τους απασχολεί είναι το παιχνίδι της Κυριακής, αφού μπορεί όλοι να γνωρίζουν τη δύσκολη συνέχεια που θα κρίνει πολλά, αλλά βοηθά και η διακοπή να επικεντρωθούν άπαντες αποκλειστικά στην αναμέτρηση με την Μαύρους Αετούς, καθώς μετά ο Ολυμπιακός αγωνίζεται εκ νέου σε δύο βδομάδες.

Έτσι λοιπόν, βλέποντας το κάθε παιχνίδι με τη σειρά και κάνοντας ένα-ένα τα βήματα, οι ποδοσφαιριστές οφείλουν μετά την ήττα να δώσουν απαντήσεις και να ξαναδείξουν γιατί μέχρι στιγμής έχουν κερδίσει τον τίτλο του πρώτου φαβορί, κάτι που πρέπει συνεχώς να αποδεικνύουν. Αυτό που περιμένουν να δουν οι φίλοι της ομάδας είναι όχι μόνο μία νίκη, αλλά καλή εμφάνιση και κυρίως διάθεση και πάθος, που έλειψε κατά πολλούς στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Λάρισας, για να πειστούν ότι το βολιώτικο σύνολο δεν επηρεάστηκε από την ήττα στη Φιλιππούπολη.
Το κίνητρο των παικτών σίγουρα θα είναι μεγαλύτερο μετά το πρόσφατο ατυχές αποτέλεσμα, αφού οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν αυξημένο ποδοσφαιρικό εγωισμό και σίγουρα δε συμβιβάζονται με την όποια αμφισβήτηση προς το πρόσωπό τους, θέλοντας να δείξουν ότι αυτό που συνέβη πριν λίγες μέρες ήταν μόνο μία κακή παρένθεση.

Τέλος, να σημειωθεί για τους λάτρεις των στατιστικών, αν κι αυτό δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία, ότι ο διαιτητής Χανίδης από τη Θεσσαλονίκη που διανύει την τέταρτη σεζόν του στη Γ’ Εθνική και ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου σε 15 ματς που έχει διευθύνει σ’ αυτή την κατηγορία μόνο στα 5 έχουν κερδίσει οι γηπεδούχοι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.