Απάντησε ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ στη Νίκη για τη Νεάπολη

Ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ απάντησε εγγράφως στη Νίκη Βόλου μετά τα αίτημά της για χρήση του γηπέδου της Νεάπολης για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας και μία προπόνηση.

Βέβαια, η απάντηση είναι περιεκτική και περιλαμβάνει κάποιους βασικούς όρους, οι οποίοι συμφωνήθηκαν και προφορικά, για να τηρηθούν από την πλευρά των κυανόλευκων, αλλά η πρώτη αντίδραση από την πλευρά του βολιώτικου συλλόγου ήταν ότι πρέπει να διευκρινιστούν κι άλλα σημεία, για να κατατεθεί η εγγυητική των 30.000 ευρώ, όπως αν θα υπάρχει συγκατοίκηση με τον Ολυμπιακό Βόλου, το οποίο φυσικά δε θα κριθεί και τόσο γρήγορα.

Φυσικά, στο συμφωνητικό των δύο πλευρών, όταν θα συνταχθεί, έχει συνομολογηθεί προφορικά να υπάρξει και όρος ότι οι εργασίες που θα γίνουν στη Νεάπολη δε θα επηρεάσουν τη λειτουργικότητα του γηπέδου.

Στο έγγραφο που απεστάλη στα γραφεία της Νίκης γίνεται γνωστό ότι το μηνιαίο μίσθωμα θα είναι 50 ευρώ, αλλά η ομάδα θα αναλάβει εξ ολοκλήρου τη συντήρηση του αγωνιστικού και των πέριξ αυτού χώρων. Άρα λοιπόν το σενάριο που ήθελε τη Νίκη να πληρώνει όχι συμβολικό, αλλά κανονικό ενοίκιο, με την προϋπόθεση ο Δήμος να αναλάβει τη συντήρηση δεν ισχύει.

Επίσης στην έγγραφη απάντηση του Δήμου Βόλου γίνεται λόγος για την υποχρέωση της Νίκης να καταθέσει εγγυητική αξίας 30.000 ευρώ ως αντιστάθμισμα τυχόν ζημιών, που μπορεί να προκληθούν από τη χρήση της Νεάπολης, ενώ αναφέρεται ότι η παραχώρηση της αθλητικής εγκατάστασης θα ισχύσει από τη στιγμή που θα υπογράφει το συμφωνητικό, το οποίο θα περιλαμβάνει τα παραπάνω.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.