Απάντησε στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ο Ολυμπιακός Β.

Απάντηση στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων μετά την ανακοίνωσή της, στην οποία εξέφραζε την αντίθεσή της για τη μη αναβολή του σημερινού φιλικού αγώνα με την ΑΕΛ, έδωσε η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Β. 1937. Αναλυτικά:

«Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας σχετικά με τον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου της ομάδας μας με την ΑΕ Λάρισας, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.15 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Εμείς ως Διοίκηση του (ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ)  ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 έχουμε δώσει τα διαπιστευτήρια μας στα τέσσερα χρόνια που ασχολούμαστε με την ομάδα μας και έχουμε περάσει τις εξετάσεις με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ και αυτό πιστεύουμε ότι το γνωρίζουν οι συνδικαλιστές αστυνομικοί υπάλληλοι και η Διοίκηση τους, όπως επίσης θα πρέπει να γνωρίζουν ότι πάντα διαφυλάττουμε πρώτα την ανθρώπινη υπόσταση, μετά τη δημόσια περιουσία και τέλος τον μεγάλο Σύλλογο που υπηρετούμε καθώς και ότι ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 δεν είναι ιδιωτική εταιρεία αλλά ερασιτεχνικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που προσπαθεί να επιβιώσει μέσα στη λαίλαπα της οικονομικής κρίσης, όπως και οι εργαζόμενοι αστυνομικοί , ιδιωτικοί υπάλληλοι, δημόσιοι υπάλληλοι κλπ.

Ο φιλικός αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη ενός ανθρώπου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, είχε αγωνιστεί με απαράμιλλο ήθος και πάθος για την ομάδα μας, είχε καταγωγή από την Ελασσόνα της Λάρισας και θεωρούμε ότι αυτή την παράμετρο μάλλον δεν τη γνώριζαν οι συντάκτες  της ανακοίνωσης της  ΕΑΥ Μαγνησίας.

Κατανοούμε ότι προστατεύουν τα συμφέροντα του κλάδου τους, αλλά κάνοντας γενικόλογες αναφορές περί προστασίας του πολίτη, για την οποία φυσικά συμφωνούμε και εμείς, δεν πρέπει να ισοπεδώνονται και να ταυτίζονται γεγονότα που έχουν αμαυρώσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο με την υγιή και ταπεινή προσπάθεια του Συλλόγου μας.

Εμείς σε κάθε περίπτωση θα διαφυλάξουμε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την ασφάλεια των φιλάθλων που θα προσέλθουν στο Πανθεσσαλικό, όπως κάνουμε πάντα. Υπενθυμίζουμε σε όλους ότι είναι ένας ΦΙΛΙΚΟΣ αγώνας στα πλαίσια της προετοιμασίας και της αγωνιστικής ετοιμότητας των δύο ομάδων και θεωρούμε υπερβολικό το πνεύμα της ανακοίνωσης του συνδικαλιστικού οργάνου των Αστυνομικών Μαγνησίας, που πιστεύουμε ότι προκλήθηκε από μη γνώση των πραγματικών συνθηκών που ισχύουν στο Βολιώτικο ποδόσφαιρο σήμερα.

Επίσης θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες του Συλλόγου μας για τη μέχρι τώρα άψογη συνεργασία μας με την Αστυνομική Δ/νση Μαγνησίας σε όλα τα θέματα που αφορούν τον Σύλλογο μας και να διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε σε αυτό το πνεύμα και στο μέλλον τη συνεργασία μας επιλύοντας οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί».

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.