Απάντησε στους παίκτες του Ολυμπιακού Β. η Δ.Ε. μπάσκετ 2017-18

Η Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου της περιόδου 2017-18 απάντησε στους καλαθοσφαιριστές της ομάδας, που με ανακοίνωσή τους τη Μεγάλη Παρασκευή ενέπλεξαν και τους πρώην διοικούντες στην καταγγελία τους περί οφειλομένων στο πρόσωπό τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Αποσβολωμένοι μείναμε την Μεγάλη Παρασκευή από την ανακοίνωση των καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου για τις φετινές οφειλές τους, ποιών καλαθοσφαιριστών  δε γνωρίζουμε, αφού υπογραφές δεν υπάρχουν, στην οποία μέσα σε όλα εμπλέκει εκτός από τη Διοίκηση του ερασιτέχνη, τη φετινή Διοικούσα Επιτροπή και εμάς ως προηγούμενη Διοικούσα Επιτροπή.

Φυσικά διατηρούμε επιφυλάξεις και κάθε νόμιμο δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη για συκοφαντική δυσφήμιση στους συντάκτες, ειδάλλως σε όλους τους καλαθοσφαιριστές, περσινούς και φετινούς, αν δεν βγουν στο φως οι υπογράφοντες, διότι  αφήνονται σκιές και προσπαθούν να μηδενίσουν την  προσπάθεια τεσσάρων χρόνων και σε συνάρτηση με όλους αυτούς που οι καλαθοσφαιριστές αφήνουν στο απυρόβλητο μας δίνουν κάθε δικαίωμα να θεωρήσουμε ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση και ο χρόνος που αυτή βγήκε, είχε άλλου είδους σκοπιμότητες, αφού ήδη γνωστοί κύκλοι εξεχόντων «φίλων» της ομάδας μας προσπάθησαν να επωφεληθούν άμεσα της ανακοίνωσης .

Στο δια ταύτα και σε ό,τι μας αφορά και μόνο:

Σε ποιους καλαθοσφαιριστές έχουμε εκκρεμότητες από πέρυσι και πόσες;

Ποιοι καλαθοσφαιριστές που αγωνίζονταν πέρυσι  δεν έμειναν και φέτος στην ομάδα, γιατί είχαν εκκρεμότητες από πέρυσι;

Ήταν ενήμεροι ο έφορος, ο προπονητής και η τρέχουσα Διοικούσα Επιτροπή για την ανακοίνωση;

Ήταν γνώστες οι καλαθοσφαιριστές που αγωνίζονταν πέρυσι και αγωνίζονται σε άλλες ομάδες φέτος για την ανακοίνωση;

Εν κατακλείδι, αν εμείς είχαμε την ίδια αντιμετώπιση από τη Διοίκηση του ερασιτέχνη και τους «φίλους» της ομάδας, όπως έτυχαν αυτοί από τον ερασιτέχνη και μας τη φετινή χρονιά, σίγουρα δε θα μέναμε 4 χρόνια αλλά πολύ περισσότερα. Τα στοιχεία είναι στη διάθεση του καθενός, αν βγουν στο φώς οι πραγματικοί συντάκτες της ανακοίνωσης.

Υ.Γ. 1 Να θυμίσουμε στους συντάκτες της ανακοίνωσης ότι η άνοδος επήλθε εκτός από την προσπάθεια των καλαθοσφαιριστών, των προπονητών και της Διοικούσας Επιτροπής και από την αξιοπιστία που επέδειξε ο αδιάφορος Γ.Σ. Αμπελώνα την τελευταία  αγωνιστική των PLAY OFSS κερδίζοντας στην έδρα του την ομάδα του ΑΟ Καλαμπάκας”.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΟΠΗ 2017-18

ΜΕΤΑΦΤΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΓΑΝΩΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΞΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΚΟΛΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΚΟΥΣΙΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.