Απάντηση για το Πανθεσσαλικό μέχρι την Παρασκευή

Ίσως και την Πέμπτη (8/6) και το αργότερο την Παρασκευή (9/6) εκτιμούν οι διοικούντες την Ερασιτεχνική Νίκη ότι θα έχουν την απάντηση για το Πανθεσσαλικό, κάτι πολύ σημαντικό, ώστε να γνωρίζουν το πλάνο που θα παρουσιάσουν στον κόσμο στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας 12 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο με θέμα το ποδόσφαιρο. Όπως έχουμε σημειώσει ξανά, το αν η Νίκη πάρει το ΟΚ, ώστε να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις του σταδίου για τους αγώνες της και τις προπονήσεις της, κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον προγραμματισμό της για τη νέα σεζόν.

Η πρόταση που έγινε στα Τουριστικά Ακίνητα υπάρχει πίστη ότι θα γίνει δεκτή και πως η Νίκη θα πάρει σε πρώτη φάση μία προφορική έγκριση για τη χρήση του Πανθεσσαλικού, αφού στη συνέχεια θα πρέπει να υπογραφεί γραπτώς και η συμφωνία με μελέτη αναλυτικά όλων των όρων.

Αν υπάρχει αρνητική απάντηση για το Πανθεσσαλικό, κάτι που κανείς δε θέλει να πιστέψει, αφού εκτιμάται ότι το θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο (τίποτα φυσικά δεν είναι βέβαιο), τότε τα χρήματα που θα ξοδεύονταν για την ενοικίασή του θα πρέπει να «πέσουν» στο Π. Μαγουλάς. Με την υποσημείωση ωστόσο ότι ο χρόνος που θα χρειαστεί, για να γίνουν όλα όσα χρειάζονται, για να παίξει η πρώτη ομάδα εκεί, είναι σημαντικά περισσότερος απ’ αυτόν που απαιτείται για κάποιες βελτιωτικές εργασίες, ώστε να φιλοξενηθούν οι ακαδημίες, όπως θα γίνει, εφόσον τελικά η Νίκη αγωνιστεί στο Πανθεσσαλικό.

Παρούσα η Νίκη στη συνάντηση για τα γήπεδα
Ο Αποστόλης Χαλκιάς, ο Άκης Σουγγάρης και ο Γιώργος Κουτσούκης εκπροσώπησαν τη Νίκη Βόλου στη συνάντηση που διοργανώθηκε από τον Δήμο Βόλου στο Μεταξουργείο για τα γήπεδα την Τετάρτη (7/6). Σ’ αυτήν παρέστη και ο εν αργία δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, που μίλησε στους παρευρισκόμενους.

Εκεί οι Νικιώτες παράγοντες ενημερώθηκαν για τις ενέργειες που θα κάνει ο Δήμος, για να φτιάξει τους αγωνιστικούς χώρους που βρίσκονται στα όριά του, αλλά και τις ευθύνες που πρέπει ν’ αναλάβουν τα σωματεία για τη συντήρησή τους. Βέβαια η Νίκη έχει τα δικά της ιδιόκτητα γήπεδα, οπότε δεν υπήρχε στους ανθρώπους της μεγάλη αγωνία για το τι θα ακούσουν, αλλά δεν αποκλείεται οι κυανόλευκοι να ζητήσουν και κάποιον άλλον χώρο, που ανήκει στον Δήμο, όπως έγινε και τη σεζόν που τελείωσε με το γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος, έχοντας εξοφλήσει βεβαίως η διοίκηση τις οφειλές της και όντας τυπική σε όλα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.