Απάντηση Νίκης Β. σε Αχ. Μπέο: Δεν εμπλεκόμαστε σε πολιτικά παιχνίδια

Απάντηση στην πρόσκληση- πρόκληση που έκανε ο Αχιλλέας Μπέος στον ισχυρό άντρα της ποδοσφαιρικής Νίκης Βόλου, Νίκο Ιμεράι, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των βραβεύσεων της ΕΠΣΘ, όπου τον κάλεσε εμμέσως, πλην σαφώς, να γίνει παράγοντας στον ΝΠΣ Βόλος και παράλληλα αποκάλεσε απατεώνες ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεται στους κυανόλευκους, δίνει με ανακοίνωση της η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του συλλόγου.

Η ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου συγχαίρει το Αθλητικό Κολέγιο του Συλλόγου για τη βράβευσή του ως πρωταθλήτρια ομάδα της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣΘ αλλά και για το βραβείο ήθους της χρονιάς, ως η ομάδα που δεν τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα.
Τους αθλητές, τους προπονητές και τη διοίκηση του τμήματος συνεχάρη και προσωπικά ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, κ. Ιμεράι, ο οποίος παρέστη στην εκδήλωση της βράβευσής τους.
Όσον αφορά τοποθετήσεις που στόχο έχουν να πλήξουν την ενότητα του τμήματος, τονίζουμε πως δεν εμπλεκόμαστε και δεν θα εμπλακούμε σε πολιτικά παιχνίδια, στα οποία κάποιοι εντέχνως προσπαθούν να μας αναμείξουν.
Ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, Νίκος Ιμεράι, αναλογιζόμενος την κρισιμότητα των καταστάσεων θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με την ομάδα σε συνέντευξη Τύπου θα παραθέσει σε λίγες μέρες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.