«Απέδρασε» με νίκη από την Καρίτσα ο Διαγόρας Στεφανοβικείου

Μία σπουδαία νίκη εκτός έδρας με σκορ 0-1 πήρε ο Διαγόρας Στεφανοβικείου απέναντι στην ΑΕ Καρίτσας, αφού πέτυχε τελικά το τέρμα με τον Καλύβα στο 87′, το οποίο δεν ακυρώθηκε όπως δύο προηγούμενα από τον διαιτητή!

Πιο συγκεκριμένα, ο Διαγόρας είχε σημειώσει άλλα δύο τέρματα πριν το νικητήριο, τα οποία ο διαιτητής με υπόδειξη των βοηθών του τα ακύρωσε ως οφσάιντ, προκαλώντας εκνευρισμό στις τάξεις της ομάδας του Στεφανοβικείου, την οποία όμως ξεπέρασαν για να πετύχουν το αποτέλεσμα που ήθελαν.

Ο Διαγόρας απείλησε στο 20′ όταν μετά από σέντρα του Κυριάκου, έπιασε την κεφαλιά ο Αναστασίου αλλά έδιωξε στη γραμμή με το πόδι ο Ράντος.

Η ΑΕ Καρίτσας είχε τη μεγάλη ευκαιρία στο 22′, όταν ο Γκίκας έβγαλε τη σέντρα από αριστερά , ια να πιάσει την κεφαλιά ο Λαγδάρης, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Από την άλλη, στο 35′ ο Ζιάκας βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά κατάφερε να αποκρούσει πάνω στη γραμμή με το πόδι ο Ράντος, ενώ στο 45′ ήρθε το πρώτο ακυρωθέν γκολ, το οποίο σημείωσε ο Κουβελάς αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο β’ μέρος η ΑΕ Καρίτσας έψαξε το τέρμα, και στο 49′ λίγο έλειψε να το πετύχει με τον Αλεξίου, αλλά έδιωξε έστω και δύσκολα ο τερματοφύλακας του Διαγόρα.

Εξάλλου, στο 70′ μετά από γέμισμα μέσα στην περιοχή της ΑΕ Καρίτσας, ο Αναστασίου έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος του πέναλτι, έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, αλλά και πάλι το τέρμα ακυρώθηκε, αφού ο παίκτης του Διαγόρα υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο 80′ ο Ζιάκας και πάλι βγήκε απέναντι στον Ράντο, που έδιωξε όμως για μία ακόμη φορά και τελικά το «χρυσό» γκολ για τον Διαγόρα ήρθε στο 87′ με τον Καλύβα, που βγήκε στην πλάτη της άμυνας και σοκάροντας την ομάδα της Καρίτσας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ράντου, για να πάρουν τελικά οι φιλοξενούμενοι μία σπουδαία νίκη σε μία αρκετά δύσκολη έδρα.

ΑΕ Καρίτσας: Ράντος, Καραγκούνης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Λαγδάρης, Τροΐρης, Οικονόμου, Παπαγεωργίου (63′ Δαλαμήτρας), Γκίκας, Κυρτέγος (79′ Λουίς Φερνάντο), Αλεξίου

Διαγόρας Στεφανοβικείου: Πρίφτης, Καραμπούζης, Γιαουπλάρι, Σπαθής, Λάιος, Καλιακούδας (90′ Σιγαλάκος), Ζιάκας (88′ Τανός), Αλεξίου, Αναστασίου, Κυριάκος (25′ λ.τ. Κουβελάς), Μπλέντι (47′ λ.τρ. Καλύβας)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.